Yumurta kalitesizligi

Folikul buyuklugu ostrojen degerine paralel gitmemisti ama yinede opu yapildi doktor hanimda tdirgindi bos cikma ihtimalinden ve bos cikti osekilde oldu
Haliyle bende ara verdimbiraz
Rabbim yuzumuzu guldursun ben de 3 ay ara verip tekrar baslamistim bu ay inslalah olumlu sonuçlar aliriz bu yolda hepimiz

Sizin olmus sanirim bebekleriniz Allah bagislasin kacinci deneme ve kacinci gun embiryosuydu acaba
Yok canim. Henüz o mutluluğa erisemedim o profil resmi begendım olede kaldi.
Ilk deneme yumurta bölünmedi, takviye den sonra toplama 5.gun embriyosu olarak dondurduk . Ve 3.de tekrar toplama yapildi transfer oldum onuda kaybettim 7.haftada. Arısutu bal polen karısımı var ben kullanamadım sahsen fakat olumlu yorumları var biraz cabalaman gerekecek. Dediklerime ilave arısutu bal polen karısımı, avakado, kuruyemis, bol yeşillik 🥗. Sigara varsa icmemelisin. Ve forumlarda kalite takviye konularını arastir ve not al. 4-5 takviyeye odaklan sonrasında tekrar basla.

Burası tam beni anlatan yer hemen yerimi alayim. 7 yıllık evlilik 3 transfer olamayan tüp bebek deneyimi sebepsiz dediler ama yumurtaların çoğu boş dolu olan da döllenmiş ilerlemiyor:( Amh yüksek ama pko değilim yaşım 30 oldu 24 yaşında evlendim artık yoruldum. İlk tedavi bilgisizce başladık elde var 0. 2 tedavi merkez değiştirdim bir değişiklik olmadı.3. Tedavi öncesi takviyeler spor yapmalar 63 kilodan 56 ya düşmeler sağlıksız beslenmeye sebep olan her şeyi hayatımdan çıkarmalar ve bir umutla 3. Tedavi ama sonuç aynı :( şimdi 4. İçin hazırlanıyorum ne mi yapıyorum sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum takviye falan almıyorum çünkü faydasını görmedim kullanmadığım şey de kalmadı malesef. Bu tedavide tamamen Allaha sığınıp tevekkül yoluna gidiyorum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım. Forumda da umut olması için bizim gibi olup bebeği olan insanlar arıyorum

Yok canim. Henüz o mutluluğa erisemedim o profil resmi begendım olede kaldi.
Ilk deneme yumurta bölünmedi, takviye den sonra toplama 5.gun embriyosu olarak dondurduk . Ve 3.de tekrar toplama yapildi transfer oldum onuda kaybettim 7.haftada. Arısutu bal polen karısımı var ben kullanamadım sahsen fakat olumlu yorumları var biraz cabalaman gerekecek. Dediklerime ilave arısutu bal polen karısımı, avakado, kuruyemis, bol yeşillik 🥗. Sigara varsa icmemelisin. Ve forumlarda kalite takviye konularını arastir ve not al. 4-5 takviyeye odaklan sonrasında tekrar basla.
Canim Allah yardimcimiz olur insallah.Ben dediklerini yaptim ama takdit Allahin tesekkur ederim insallah cocugumuza kavusuruz

Burası tam beni anlatan yer hemen yerimi alayim. 7 yıllık evlilik 3 transfer olamayan tüp bebek deneyimi sebepsiz dediler ama yumurtaların çoğu boş dolu olan da döllenmiş ilerlemiyor:KK43: Amh yüksek ama pko değilim yaşım 30 oldu 24 yaşında evlendim artık yoruldum. İlk tedavi bilgisizce başladık elde var 0. 2 tedavi merkez değiştirdim bir değişiklik olmadı.3. Tedavi öncesi takviyeler spor yapmalar 63 kilodan 56 ya düşmeler sağlıksız beslenmeye sebep olan her şeyi hayatımdan çıkarmalar ve bir umutla 3. Tedavi ama sonuç aynı :KK43: şimdi 4. İçin hazırlanıyorum ne mi yapıyorum sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum takviye falan almıyorum çünkü faydasını görmedim kullanmadığım şey de kalmadı malesef. Bu tedavide tamamen Allaha sığınıp tevekkül yoluna gidiyorum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım. Forumda da umut olması için bizim gibi olup bebeği olan insanlar arıyorum
Canim Allah yardimicimiz olur insallah.Senin de yasin gayet iyi aslinda ama dedigin gibi kotu embiryo ile tutan yorumlar okudum.Iyi embiryo ile tutmayan tamamen kader ve imtihan aslinda bu mubarek gun hatrina Rabbim bizleri kavustursun🤲

Canim Allah yardimicimiz olur insallah.Senin de yasin gayet iyi aslinda ama dedigin gibi kotu embiryo ile tutan yorumlar okudum.Iyi embiryo ile tutmayan tamamen kader ve imtihan aslinda bu mubarek gun hatrina Rabbim bizleri kavustursun🤲
Amiiin canım amin rabbim yardımcımız olsun bizlere de nasip etsin inşallah hep dua ediyorum isteyen herkese diye

Merhabalr 5.gun icin gelisme varmi aradilarmi

Burası tam beni anlatan yer hemen yerimi alayim. 7 yıllık evlilik 3 transfer olamayan tüp bebek deneyimi sebepsiz dediler ama yumurtaların çoğu boş dolu olan da döllenmiş ilerlemiyor:KK43: Amh yüksek ama pko değilim yaşım 30 oldu 24 yaşında evlendim artık yoruldum. İlk tedavi bilgisizce başladık elde var 0. 2 tedavi merkez değiştirdim bir değişiklik olmadı.3. Tedavi öncesi takviyeler spor yapmalar 63 kilodan 56 ya düşmeler sağlıksız beslenmeye sebep olan her şeyi hayatımdan çıkarmalar ve bir umutla 3. Tedavi ama sonuç aynı :KK43: şimdi 4. İçin hazırlanıyorum ne mi yapıyorum sadece sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorum takviye falan almıyorum çünkü faydasını görmedim kullanmadığım şey de kalmadı malesef. Bu tedavide tamamen Allaha sığınıp tevekkül yoluna gidiyorum çünkü elimden gelen her şeyi yaptım. Forumda da umut olması için bizim gibi olup bebeği olan insanlar arıyorum
Cok gecmis olsun daha cok gencsinz ne kadar yorulmus olsanizda
Benim gorusum eskiden beri getridgimiz aliskanliklar belirliyor 3 aylik bir kullanim ne kadar degistebilir degerleri bilemiyorum ama tabidurumu iiiye gidenlerde var
En guzeli teslim olmaksi elinizden geleni yapmissiniz ne guzel insallah bu tedaviniz olumlu sonuclanir

Ben hic hamile kalamadim hep esimi sucladim sigaradan dolayi cok kizdim ama bende buyuk sorun varmis bilemedim gercektem cok zor bir yolmus insallah hepimizin yüzü guler inslalah🤲
Yumurta kalitesizliği nasıl anlasılıyor acaba onun içinde bi test varmı

Benim yok kilo problemim sadece hasimato var ama ilacla istenilen seviyede zaten Allah tan her sey
Anladım canm benim eşimdede hız çok düşük hareketsizlik yüzde 88 ileri hız 2 yerinde hareket 10 sanırm bende tüp bebek denicem ama maddi imkanlar kısıtlı işte napcam blmiyorm doktor ilaç verdi eşime düzelcekmi bilmiyoruz morfolojiside 3

Anladım canm benim eşimdede hız çok düşük hareketsizlik yüzde 88 ileri hız 2 yerinde hareket 10 sanırm bende tüp bebek denicem ama maddi imkanlar kısıtlı işte napcam blmiyorm doktor ilaç verdi eşime düzelcekmi bilmiyoruz morfolojiside 3
Benim esiminde dusuk biz de hem kadin hem erkek siddetli infertilite dendi canim Allah yardimcimiz olsun ama gercekten cok pahali bu ikinci oldu 30 bin gitti dua et benim icinde lutfen

Benim esiminde dusuk biz de hem kadin hem erkek siddetli infertilite dendi canim Allah yardimcimiz olsun ama gercekten cok pahali bu ikinci oldu 30 bin gitti dua et benim icinde lutfen
Ederim tabi keçi boynuzu ve çakşır suyu deniyorum ben eşime bide kendi ilacını içiyor

Tedavilerinin arasında 1-2 ay vücudunu dinlendir yoksa üst üste negatif oluyor benimde yumurta kalitesizliği 8. Tüp bebek denemem de negatif 3,5 yıllık evliyim yaş 27

Benim yok kilo problemim sadece hasimato var ama ilacla istenilen seviyede zaten Allah tan her sey
Canım meraba bende de haşimato var değerler kontrol alında ama anti tpo antitg yüksek çıkıyor bir ortak yanımız var seninle acaba sebebi bu mu diye düşünüyorum hep . Benim amh da yüksek ama pko yok senin amh da yüksek mi acaba

Back