• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta kalitesizliği

Kavimlergocu

Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
5.917
8.327
248
Hocam merhaba;
Yaşım 35 pcos hastasıyım amh değerim :5.3 eşimin sperm değeri de gayet iyi 2 tane kaybım var biri 5 aylıktı erken doğdu rahim ağzı yetmezliğinden de şüpheleniliyor translasyon da olabilirmiş
eşimde resiprokal tip translasyon var tüp bebek tedavimde
Benden son günlerde beyaz elastik içidolu soyulmuş yumurtaya benzeyen küçük parçalar düştü
25 yumurtam toplandı yüzde 40 boş çıktı 15 yumurtam dan 11 . Döllendi 9. 3. Güne gitti ancak yumurtamın içinde toplazmik atıklar varmış kırılmalar oluşmuş 5. Güne gelişmediler 6. Gün sadece biri gelişti yumurtamın ona ngs yaptıracağız
çekirdeğini geliştirmek için gittiğim hocam bana decavit apikobal yazdı devit-3 te eşime evicap hocam yumurtamdaki bu atıklar neden oluşur nasıl başarı elde edebilirim ?

Son düzenleme:
Merhaba!
Tecrübem ile sizinle paylaşmak isterim. Bende kocaman problem var. Sağlığımla ilgilidir. Gebe kalmak 6 yıl boyunca istedim ama hiçbir şey olmuyordu. Doktora gittim. Bebeği doğuramam dedi çünkü polikistik over sendromudur var bende taşıyıcı anne yardımıyla sadece bebeğe sahip olabilirim. Türkiye’de bu yasaktır. Kıbrıs’ta yapmak mümkün ama başka ülkelerde mesela Çekya’da hizmetler ve tedavi daha kalitelidir. Kocamla uzun bir zaman süre düşünüyorduk. Ukrayna’daki kliniği seçtik en sonunda çünkü Çekya’daki gibi çok pahalı değil ve orada çevirmen dışında sürücü ile araba rehber tıp eğitimi ile dadı ve çocuk doktoru sağlanır. Bunu beğeniyorum. Ama oradaki klinikte bir eksik var. Kıbrıs ile karşılaştırıldığında daha pahalı ama positif sonuç en önemli bir şeydir bence. Bunun dışında Avrupa'da mesela taşıyıcı anneyi veya donörü uzun bir zaman süre beklemek lazım. Ukrayna'yı seçtiğimiz bu ilk sebebidir.

Taşıyıcı annelik düşünmüyorum eğer çocuk benden olmayacaksa evlatlık edinmek bana daha cazip geliyor.
Öneriniz için yine de çok teşekkür ederim.

Hocam merhaba;
Yaşım 35 pcos hastasıyım amh değerim :5.3 eşimin sperm değeri de gayet iyi 2 tane kaybım var biri 5 aylıktı erken doğdu rahim ağzı yetmezliğinden de şüpheleniliyor translasyon da olabilirmiş
eşimde resiprokal tip translasyon var tüp bebek tedavimde
Benden son günlerde beyaz elastik içidolu soyulmuş yumurtaya benzeyen küçük parçalar düştü
25 yumurtam toplandı yüzde 40 boş çıktı 15 yumurtam dan 11 . Döllendi 9. 3. Güne gitti ancak yumurtamın içinde toplazmik atıklar varmış kırılmalar oluşmuş 5. Güne gelişmediler 6. Gün sadece biri gelişti yumurtamın ona ngs yaptıracağız
çekirdeğini geliştirmek için gittiğim hocam bana decavit apikobal yazdı devit-3 te eşime evicap hocam yumurtamdaki bu atıklar neden oluşur nasıl başarı elde edebilirim ?
merhabalar : resiprokal translokasyon durumunda embrıolara genetık ayıklama yapılması gerekır. embrıolarınızın 5. gune gıdebılmesı ıcın yumurta ve sperm kalıstesı uzerıne olumlu etkılı tedavıler planlanmalı . bol sanslar dıleırm.

Back