Merhaba yumurta kalitesine gerçekten işe yarıyor mu? Ben sadece omega 3 multivitamin kullanıyorum.. Ek olarak arı sütü ve polen de tüketiyorum.. Omepa q10 de alsam mı çok mu karıstırmıs olurum ya.. Ocakta tedavim başlıycakbalık yağı almayı planlıyorsan demin söylediğim omepa q10 ürününü kullan kesinlikle. İçinde q10 var yumurta kalitesini artırıyor erkekte de sperm kalitesini artıyor. Ayrıca balık yapı var ürünün içinde.
Merhaba yumurta kalitesine gerçekten işe yarıyor mu? Ben sadece omega 3 multivitamin kullanıyorum.. Ek olarak arı sütü ve polen de tüketiyorum.. Omepa q10 de alsam mı çok mu karıstırmıs olurum ya.. Ocakta tedavim başlıycak
O zaman ben alsam birazda olsa etki eder mi 1 ay kaldı tedavime.. Bir de bunu içerken omega 3 de kullanayım mı yoksa onu bırakayım mı? Eczanelerde var dimi bu vitamin.. Ben nette gördüm de hephayır karıştırmış olmazsın benim kullandıklarımı görsen hiçbir şey değil
Benim gebelik için değil başka bir hastalığım için ama çok fazla takviye alıyorum. Q10 i bir arkadaşım bunun için kullanıyordu ve işe yaradığını söyledi. Ben yıllardır kullanıyordum. Bilmiyorum etkisi oldu mu gebelik için.
O zaman ben alsam birazda olsa etki eder mi 1 ay kaldı tedavime.. Bir de bunu içerken omega 3 de kullanayım mı yoksa onu bırakayım mı? Eczanelerde var dimi bu vitamin.. Ben nette gördüm de hep
Tesekkür ederim.. O zaman ben alayım bakalım nasıl sonuçlanacak.. Siz neler kullandınız acaba.. Tüp bebekle mi gebe kaldınızomega 3 e de devam et fazla gelmez bence. Ben kullanıyordum ayrıca hem omega 3 hem bunu. Bunun içindeki omega 3 bana az gelmişti..
Eczanede var. bence yarar. İnternette araştırınca da her yerde q10 kullanın diyor.
Tesekkür ederim.. O zaman ben alayım bakalım nasıl sonuçlanacak.. Siz neler kullandınız acaba.. Tüp bebekle mi gebe kaldınız
Anladım canım.. Rabbim hayırlı eylesin inş..bende multivitamin olarak kullanıyorum işte.. Ama omepaq10 deniycem onu canımhayır hayır ben gebelik için kullanmıyordum bu takviyeleri ama bir arkadaşıma tedaviden önce doktoru vermişti bu takviyeyi ben ondan gördüm tesadüfen. internette araştırınca da eşli kullanmanın özellikle bayağı faydalı olduğunu okumuştum. Ama bana romatizma doktorum vermişti.
Benim iltihaplı romatizmam var. İlaç kullanmıyordum gebelik düşündüğüm için. Takviye vermişti romatizma doktorum hastalık ilerlemesin diye.
Omega 3
D vitamini
Folik asit + b12
Demir
Magnezyum
Omepa q10
Multivitamin olarak değil de ihtiyacım olan şeyleri ayrı ayrı vermişti doktorum. Doğal yolla gebe kaldım ben. Belki bunları kullanıyor olmamın etkisi olmuştur. Çünkü benim de yumurtlamam sıkıntılı. Tek tarafımda 5 cm kist var. Orda yumurtlama sıkıntılıydı. Diğer taraftan gebelik olmuş zaten.
Merhabalar meryem ana otunu ne zaman ve nasil kullanmaliyim Bilgi verebilir misinizBenim geçen ay yaptıklarım zeytinyağında incir, brokoli kürü onu tüpleri açıyormuş onun için kullandım, hurma ,ceviz, adaçayı, meryem ana otu kullandım. Benim bilimlerim bunlar
Ben kullamdigima pişman oldum onu kullandım 2 ay boyunca yumurtam büyümedi ki hiç böyle bir sorunum yoktu ben ona bağlıyorumMerhabalar meryem ana otunu ne zaman ve nasil kullanmaliyim Bilgi verebilir misiniz
Kullandığınıza mi pisman oldugunuz?Ben kullamdigima pişman oldum onu kullandım 2 ay boyunca yumurtam büyümedi ki hiç böyle bir sorunum yoktu ben ona bağlıyorum
Kullandığınıza mi pisman oldugunuz?
Bir cok sey yaptığınızı bahsetmissiniz, bu ottan olduguna emin misinzAynen canım. Benim her ay mutlaka gelişmiş 2 yumurtam olurdu. Bu ay olmadi o kadar pişmanım ki anlatamam
Değilim. Siz bilirsiniz ben ona yoruyorumBir cok sey yaptığınızı bahsetmissiniz, bu ottan olduguna emin misinz
Meryem ana otunun yumurtaya bir etkisi yok bildigim kadariyla gelistirmek vs gibi. Yuksek ostrojen iceriyor sadece buda yararina.Değilim. Siz bilirsiniz ben ona yoruyorum
Ben kimseye önermiyorum kardeşim. Kullanmak isteyen kullansın. Ben zerre kadar faydasını görmedim. Bir de tesadüfe bak ki her ay yumurta olurdu en az 2 tane onu kullandigim ay hiç yumurtam büyümediMeryem ana otunun yumurtaya bir etkisi yok bildigim kadariyla gelistirmek vs gibi. Yuksek ostrojen iceriyor sadece buda yararina.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?