Gebeliğe Hazırlık Yumurta kalitesini nasil artirabilirim kizlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abcdewww

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2020
877
1.190
33
Kızlar olan yumurtaları nasıl kaliteli hale getiririz tecrübesi ve bilgisi olanlar burda sohbet ederek paylasabiliriz

Canım bende klomen basladim 2. Günüm senin yöntemine şimdi başlasam faydası olur mu yoksa birkaç ay önceden mı yapılmalıydı
Ilac kullaniyorsan once doktoruna danis bence. Cunku bazen etkilesime de girebiliyor ilaclarla bazi besinler. Ters tepki yapmasin. Ben adetle birlikte baslamistim yumurtlama zamanima kadar tukettim

Ilac kullaniyorsan once doktoruna danis bence. Cunku bazen etkilesime de girebiliyor ilaclarla bazi besinler. Ters tepki yapmasin. Ben adetle birlikte baslamistim yumurtlama zamanima kadar tukettim
Hımm tamam bende hurma yiyiyoru 4-5 tane hergün. Ceviz fındık fıstık küçük bir avuç içi kadar. Havuç yiyorum . Ari sutu ve polen felan diyen var

Her gün bir tane yumurta
Sabah aç karna bal polen karışımı
Vitamin takviyesi
Balık yağı
Ve her gün düzenli yürüyüş kasıklara düşen yükü azaltarak kan dolaşımını arttırır

Kızlar 2 kaşık hayıt tohumunu biraz bala karıştırıp yemek çok faydalıymış. Kullananlar en fazla 3. Ayda hamile kaldığını smylüyo

Benim geçen ay yaptıklarım zeytinyağında incir, brokoli kürü onu tüpleri açıyormuş onun için kullandım, hurma ,ceviz, adaçayı, meryem ana otu kullandım. Benim bilimlerim bunlar

Ben omega 3, arı sütü bal polen propolis karışımı ve bir tatlı kaşığı üzüm çekirdeği yağı içiyorum günde yarın saat leslie yapmaya çalışıyorum inşallah kalitesi artıyordur bir de yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum

Benim geçen ay yaptıklarım zeytinyağında incir, brokoli kürü onu tüpleri açıyormuş onun için kullandım, hurma ,ceviz, adaçayı, meryem ana otu kullandım. Benim bilimlerim bunlar
Adacayi kullanma. Eger gebeysen dusuge neden oluyormus. Gebe kalmaya calisirken de icme o yuzden

Adacayi kullanma. Eger gebeysen dusuge neden oluyormus. Gebe kalmaya calisirken de icme o yuzden
Evet gebe kalınca düşüğe neden oluyor kesinlikle hamileler içmesin. Ben içinde östrojen hormonu olduğu için adet döneminden yumurtlama dönemine kadar her gün 1 fincan içtim

Dogru ben de bu mantikla dusunmustum ama fazla ostrojen de iyi degil
Evet canım şuan klomen kullanıyorum o yüzden hiç adaçayı ve meryem ana otu içmiyorum. Onlari gecen ay ilac kullanmadigim zaman yaptim . Ama hurma incir cevize devam ediyorum. Bide sizden öğrendiğim çörek otu bal ve tarcinida ekliycem. Bide polenle ari sutu bulursam onu alicam. Ya internetten baktım da ari sutu baya pahalı. Balık yağı da içicem

Aynen ihlamur haric hicbir bitki cayini icme ben oyle yapiyorum. Ama bal tarcin corek otunu siddetle tavsiye ederjm. Umarimyararini gorursun.

balık yağı almayı planlıyorsan demin söylediğim omepa q10 ürününü kullan kesinlikle. İçinde q10 var yumurta kalitesini artırıyor erkekte de sperm kalitesini artıyor. Ayrıca balık yapı var ürünün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…