YUMURTA KALİTESİNİ ARTTIRMAK

Siem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2018
30
15
38
Arkadaşlar merhaba ben 33 yaşında hipo hipo sendromu hastası bir bayanım #amh degerim 0.976 fsh,lh ve e2 yukselmiyor cunku vücudum ostrojen salgılamiyor 2 olumsuz tüp tedavim oldu ve her tedavimde deneyim kazandım bu 3.olcak kısmet ise 3 aydır promotil,omepaQ10,propolis polen arı sütü karışımı kullaniyorum arada da testere disli aslanpencesi...
Simdi bana yardımcı olursanız sevinirim promotile ara verip daha icerigi zengin takviyeler kullanmak istiyorum araştırmalarında bir kaç tane buldum ama fiyatlar uçmuş.
#maxijuno
#impryl
#argifertil
#prowomen
Çok kararsızım sizin deneyimlerinize ve değerli fikirlerinize ihtiyacım var vücudumu gebeliğe hazırlamak ve yumurta kalitemi arttirmak için hangi takviyeyi kullanmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?

Ne yaptınız bilmiyorm ama Instagram da faya organik adlı bı sayfa var eczacı değerleri yükseltmek için karışım ve ilaçlar veriyor denemekten bir zarar çıkmaz bence bende kullanmaya başlayacağım

Merhaba kullandığınız ürün ve sonucunuz ne oldu

Ben ımryl ve özellikle prowomen öneriyorum. Faydasını görmüştüm.

Ne yaptınız bilmiyorm ama Instagram da faya organik adlı bı sayfa var eczacı değerleri yükseltmek için karışım ve ilaçlar veriyor denemekten bir zarar çıkmaz bence bende kullanmaya başlayacağım
Merhaba bahsettiginiz eczanecinin tavsiyelerini kullandiniz mi fayda gordunuz mu acaba ne gibi urunler veriyor

Ben maxijuno ve pregnomarin kullanmıştım ve faydasını gördüm yanında birde d vitamini kullandım

Merhaba bende doktorumun tavsiyesiyle kullanmaya başladım felixon woman vitamini faydasini gördüm mü bilmiyorum ama Ekim adetimde kontrole gideceğim duruma göre tekrar tedaviye başlayacağız fikir olsun sizede bunula birlikte avakado kabak cekirdegi yiyorum günlük kahveyi bıraktım çayı azalttım

Arı sütünü nasıl tuketiyorsunuz acaba bende aldım sade olarak bir kaç gün yedim ama rahatsiz etti beni bıraktım arı sütü polen bal karışım olarakmi tüketmek daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…