Arkadaşlar merhaba ben 33 yaşında hipo hipo sendromu hastası bir bayanım #amh degerim 0.976 fsh,lh ve e2 yukselmiyor cunku vücudum ostrojen salgılamiyor 2 olumsuz tüp tedavim oldu ve her tedavimde deneyim kazandım bu 3.olcak kısmet ise 3 aydır promotil,omepaQ10,propolis polen arı sütü karışımı kullaniyorum arada da testere disli aslanpencesi...
Simdi bana yardımcı olursanız sevinirim promotile ara verip daha icerigi zengin takviyeler kullanmak istiyorum araştırmalarında bir kaç tane buldum ama fiyatlar uçmuş.
#maxijuno
#impryl
#argifertil
#prowomen
Çok kararsızım sizin deneyimlerinize ve değerli fikirlerinize ihtiyacım var vücudumu gebeliğe hazırlamak ve yumurta kalitemi arttirmak için hangi takviyeyi kullanmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Simdi bana yardımcı olursanız sevinirim promotile ara verip daha icerigi zengin takviyeler kullanmak istiyorum araştırmalarında bir kaç tane buldum ama fiyatlar uçmuş.
#maxijuno
#impryl
#argifertil
#prowomen
Çok kararsızım sizin deneyimlerinize ve değerli fikirlerinize ihtiyacım var vücudumu gebeliğe hazırlamak ve yumurta kalitemi arttirmak için hangi takviyeyi kullanmalıyım lütfen yardımcı olurmusunuz?