Yumurta kalitesi

ozmenderya

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2024
110
30
31
Merhaba hanımlar. 31 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var. İkinci evladımı istiyoruz 4 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama döneminde estradiol baktırdık 56 çıktı, kalitesiz yumurta denildi bunun için ne yapabilirim. Yumurta kalitesi için en etkili yöntem önerir misiniz?

Merhaba hanımlar. 31 yaşındayım 4 yaşında bir oğlum var. İkinci evladımı istiyoruz 4 aydır deniyoruz bu ay yumurtlama döneminde estradiol baktırdık 56 çıktı, kalitesiz yumurta denildi bunun için ne yapabilirim. Yumurta kalitesi için en etkili yöntem önerir misiniz?
Avakoda ve yumurta tüketmek iyi geliyor deniyor
Ama en önemlisi sağlıklı beslenme bence hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲

Avakoda ve yumurta tüketmek iyi geliyor deniyor
Ama en önemlisi sağlıklı beslenme bence hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🤲
Aslında beslenmeme çok dikkat ediyorum 31 yaş 1.53 boy 52 kiloyum. Her gün 1 avokado yerim kahvaltı da. Yumurtayıda haşlanmış olarak her gün tüketiyorum. Bunlar dışında ne yapabilirim bilmiyorum. Amin canım hayırlısı inşallah

Merhaba,

Estradiol değerinin kaç olması gerekiyor? Benim de 57 çıktı ama olumsuz bir yorum yapılmamıştı.

Merhaba,

Estradiol değerinin kaç olması gerekiyor? Benim de 57 çıktı ama olumsuz bir yorum yapılmamıştı.
Adetin kaçıncı günü çıkmıştı. Birde yumurta 14 mm in uzerine çıkınca daha çok artiyormus. Bugün bana da baktı da doktor. Belki perşembeye kadar artar dedi

X