- 22 Kasım 2023
- 891
- 408
- 29
- Konu Sahibi Reed Flowers
Kizlar bi arayiş içerisindeyim yumurta kalitesini arttirmak ve dengede tutmak icin kullandığınız vitaminler vs varsa yardimci olur musunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Northvital diye bir vitamin kullandım koyu mavi kutusu en iyisi buymuş eczacı bile bu hepsinden iyi diyordu tüp bebek doktorum önerdiKizlar bi arayiş içerisindeyim yumurta kalitesini arttirmak ve dengede tutmak icin kullandığınız vitaminler vs varsa yardimci olur musunuz
Memnun musun canimNorthvital diye bir vitamin kullandım koyu mavi kutusu en iyisi buymuş eczacı bile bu hepsinden iyi diyordu tüp bebek doktorum önerdi
doktor bana femin alfa vermiştim hem tadı çok kötü değil hem de gerçekten iyi geliyor reçetesizde satılıyor bi kutu da baya gidiyor ben sabah akşam içiyordum soğuk veya sıcak suya fark etmiyor karıştırıp içebilirsiniz.Kizlar bi arayiş içerisindeyim yumurta kalitesini arttirmak ve dengede tutmak icin kullandığınız vitaminler vs varsa yardimci olur musunuz
Yumurta kalitesine iyi gelir mi sencedoktor bana femin alfa vermiştim hem tadı çok kötü değil hem de gerçekten iyi geliyor reçetesizde satılıyor bi kutu da baya gidiyor ben sabah akşam içiyordum soğuk veya sıcak suya fark etmiyor karıştırıp içebilirsiniz.
benim opudan 2 ay önce vermişti baya iyi geldi iğnelere başlamadan önce bile 3 tane dominat yumurta olmuştu bende işe yarıdı gerçi kişiden kişiye değişebilir.Bu doktorlar bi bana mi ilac vermiyor :))) anlamiyorum
Yumurta kalitesine iyi gelir mi sence
Gerçi ben daha İnfertilite bölümüne gitmedim ne zaman gideceğimi de bilmiyorum gitmem gerek onu biliyorum sadece reglken mi gidiliyor yoksa regliden once mibenim opudan 2 ay önce vermişti baya iyi geldi iğnelere başlamadan önce bile 3 tane dominat yumurta olmuştu bende işe yarıdı gerçi kişiden kişiye değişebilir.
Bana doktorum pharma supralife woman verdi. İçeriği oldukça zengin hem vitamin, folik asit, hem de antioksidan içeriyor. Tavsiye edebilirim.Kizlar bi arayiş içerisindeyim yumurta kalitesini arttirmak ve dengede tutmak icin kullandığınız vitaminler vs varsa yardimci olur musunuz
İnositol da içeriyor mu ?Bana doktorum pharma supralife woman verdi. İçeriği oldukça zengin hem vitamin, folik asit, hem de antioksidan içeriyor. Tavsiye edebilirim.
Evet canım içeriği baya iyi, bir incele istersenİnositol da içeriyor mu ?
Evet canim baktim bende ama internetteki fiyati cok pahali sen eczaneden mi aldinEvet canım içeriği baya iyi, bir incele istersen
ne zamandır deniyorsunuz?Gerçi ben daha İnfertilite bölümüne gitmedim ne zaman gideceğimi de bilmiyorum gitmem gerek onu biliyorum sadece reglken mi gidiliyor yoksa regliden once mi
Evet baya yumurtam oluştu şu an transfer sürecindeyim sonuç bekliyorumMemnun musun canim
Evet eczaneden alıyorum, 30 kapsül ve 30 şase içeriyor. 1400₺, maalesef pahalı biraz. Bende tüp bebek doktorumun tavsiyesi olduğu için kullanıyorum.Evet canim baktim bende ama internetteki fiyati cok pahali sen eczaneden mi aldin
1 sene canim benim yumurta rezervem 1.01ne zamandır deniyorsunuz?
Hadi inşallah guzel sonuclar alirisnEvet baya yumurtam oluştu şu an transfer sürecindeyim sonuç bekliyorum
Merhaba düşük amh yada iyi gelirmi ki yumurta da az oluşuyor bide fiyatını göremedim çıkmıyor nekadar acaba ücretidoktor bana femin alfa vermiştim hem tadı çok kötü değil hem de gerçekten iyi geliyor reçetesizde satılıyor bi kutu da baya gidiyor ben sabah akşam içiyordum soğuk veya sıcak suya fark etmiyor karıştırıp içebilirsiniz.
250-300 tl bandında birşeydi. bence gelir zaten tüp bebek tedavi sürecinde kullanılıyor.Merhaba düşük amh yada iyi gelirmi ki yumurta da az oluşuyor bide fiyatını göremedim çıkmıyor nekadar acaba ücreti