• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta geliştirme ve çatlatma için iyi gelecek besinler ?

Catmother07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
325
233
33
Mrb arkadaşlar bulunduğum şehirde hastane hiç bir işlem yapmıyor sağolsun bıktım sehirdisina gitmekten hep ayrı doktorlara gitmekten.Tum tedavileri yaptırdım en son rahim filmi çektirdim temiz çıktı.simdi yumurtlamayı takip ettirmek lazım ama lanet olası yerde yok Bende bi kaç ay bitkisel önerileriniz varsa denemek istiyorum.incir kurunu duydum deneyen varsa yazsın lütfen ya da başka yiyecekler,bitki çayları vs.

Yinede doktorun takip etmesi gerekiyor yumurtalarını ...hangi gün yumurtluyorsun -sayısı kaç -çatlayacak kadar büyüyormu-planlı iğneli çatlatıp ilişki takvimi -rahmininin o ayki genel durumu kalınlığı kistleri -falan bunları takip edip seni ilişki takvimini veyahut tedavi planını doğru yönlendirmesi gerekiyor .yani yumurtayı büyüt çatlatma bitmiyor iş

İşte bulunduğun şehir de iyi değil hastane şehir dışına gitmekte kolay değil sürekli napacagiz bilmiyorum artik

Back