incir kürü tavsiye ediyolar ayrıca ben klomenden hemen sonra fostimon iğne kullandım o da yumurta gelişimine yardımcı oldu bilginiz olsun bu seferde olmazsa gelecek sefer doktorunuza danışın istersenizKızlaar,
klomen kullanıyorum doktora ultrasona ne zaman gitsem kaliteli yumurta göremiyorum diyor var mı bir yönteminiz uygulaya bileceğim birşey kaliteli yumurta geliştirmek için ?yarından sonra klomen kullanacağım tekrar yeni bir ay yeni bir şans gelsin inşaAllah Bekliyorum tavsiyelerinizi
Bu ay bnde çörek otu bal tarçın karışımı yapıyom tavsiye ederim bide bunu ilk te iken de yaptım ikisini havuç ve incir kaynattım içtimKızlaar,
klomen kullanıyorum doktora ultrasona ne zaman gitsem kaliteli yumurta göremiyorum diyor var mı bir yönteminiz uygulaya bileceğim birşey kaliteli yumurta geliştirmek için ?yarından sonra klomen kullanacağım tekrar yeni bir ay yeni bir şans gelsin inşaAllah Bekliyorum tavsiyelerinizi
Bı tık öneri avokado ye bunu ikiz yigen oluşumu mu sağladı kuzenimin tavsiyesi idi banaKızlaar,
Nasil avokado napiyor ?Bı tık öneri avokado ye bunu ikiz yigen oluşumu mu sağladı kuzenimin tavsiyesi idi bana
Yumurtlama günü üç gün limonla püre şeklinde tatlı niyetine yemiş o mu bilmiyoz ama kaç aşılama tüp bebek iğneler ilaçlar 15 yıl uğraştılar di sonuç ikizNasil avokado napiyor ?
Kaliteli yumurta ultrasonda gözükmez yani kaliteli olup olmadığını belirleyemez doktorun demek istediği yeterli büyüklükte yumurtan olmuyor. Bunun için bal tarçın çörek otu kürünü deneyebilirsin.Kızlaar,
Sağ ol canım inşaAllahincir kürü tavsiye ediyolar ayrıca ben klomenden hemen sonra fostimon iğne kullandım o da yumurta gelişimine yardımcı oldu bilginiz olsun bu seferde olmazsa gelecek sefer doktorunuza danışın istersenizinşallah gerek kalmadan bu ay gelir bebiş
İşe yaradı mı peki ?Bu ay bnde çörek otu bal tarçın karışımı yapıyom tavsiye ederim bide bunu ilk te iken de yaptım ikisini havuç ve incir kaynattım içtim
Günlük mü ? Yerim vallah çok seviyorum sabahları ekmeğime sürer yerimBı tık öneri avokado ye bunu ikiz yigen oluşumu mu sağladı kuzenimin tavsiyesi idi bana
İncir aldım denemeyi düşünüyorumBugun ayni sey oldu yumurtalarim cok gelismemis igné kullandigim haldeincir kuru amh yukseltiyor eger yuksekse yapma bende tavsiyeleri takipteyim
Nasıl hazırlayacağım ?Kaliteli yumurta ultrasonda gözükmez yani kaliteli olup olmadığını belirleyemez doktorun demek istediği yeterli büyüklükte yumurtan olmuyor. Bunun için bal tarçın çörek otu kürünü deneyebilirsin.
Folik asit kullanıyorum zaten ama yinede avokado da yerim o zamanAvokado folik asit açısından çok çok zengin
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otuNasıl hazırlayacağım ?
Yaaa harika deniycem insallahYumurtlama günü üç gün limonla püre şeklinde tatlı niyetine yemiş o mu bilmiyoz ama kaç aşılama tüp bebek iğneler ilaçlar 15 yıl uğraştılar di sonuç ikiz
Yaaa tüh adetimin 3. Günüydü bugün ama gçe yumurtluyorum ben daha geç yapsam?12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.
Sen başla bence fayda eder hemen bugün yatmadan yeYaaa tüh adetimin 3. Günüydü bugün ama gçe yumurtluyorum ben daha geç yapsam?
Malesef anca yarın ala bilcem çörek otum yok bal tarcin tamam çörek otu evde yokSen başla bence fayda eder hemen bugün yatmadan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?