• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta geliştirici

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

meedze

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2020
909
370
33
Kızlaar,

klomen kullanıyorum doktora ultrasona ne zaman gitsem kaliteli yumurta göremiyorum diyor var mı bir yönteminiz uygulaya bileceğim birşey kaliteli yumurta geliştirmek için ?🥺 yarından sonra klomen kullanacağım tekrar yeni bir ay yeni bir şans gelsin inşaAllah 🤲🏽 Bekliyorum tavsiyelerinizi 🥰

Kızlaar,

klomen kullanıyorum doktora ultrasona ne zaman gitsem kaliteli yumurta göremiyorum diyor var mı bir yönteminiz uygulaya bileceğim birşey kaliteli yumurta geliştirmek için ?🥺 yarından sonra klomen kullanacağım tekrar yeni bir ay yeni bir şans gelsin inşaAllah 🤲🏽 Bekliyorum tavsiyelerinizi 🥰
incir kürü tavsiye ediyolar ayrıca ben klomenden hemen sonra fostimon iğne kullandım o da yumurta gelişimine yardımcı oldu bilginiz olsun bu seferde olmazsa gelecek sefer doktorunuza danışın isterseniz🌸 inşallah gerek kalmadan bu ay gelir bebiş 💜

Kızlaar,

Bu ay bnde çörek otu bal tarçın karışımı yapıyom tavsiye ederim bide bunu ilk te iken de yaptım ikisini havuç ve incir kaynattım içtim

Kızlaar,

Bı tık öneri avokado ye bunu ikiz yigen oluşumu mu sağladı kuzenimin tavsiyesi idi bana

Bugun ayni sey oldu yumurtalarim cok gelismemis igné kullandigim halde 🥵incir kuru amh yukseltiyor eger yuksekse yapma bende tavsiyeleri takipteyim

Avokado folik asit açısından çok çok zengin🤗

Kızlaar,

Kaliteli yumurta ultrasonda gözükmez yani kaliteli olup olmadığını belirleyemez doktorun demek istediği yeterli büyüklükte yumurtan olmuyor. Bunun için bal tarçın çörek otu kürünü deneyebilirsin.

incir kürü tavsiye ediyolar ayrıca ben klomenden hemen sonra fostimon iğne kullandım o da yumurta gelişimine yardımcı oldu bilginiz olsun bu seferde olmazsa gelecek sefer doktorunuza danışın isterseniz🌸 inşallah gerek kalmadan bu ay gelir bebiş 💜
Sağ ol canım inşaAllah 🤲🏽 Klomen ile mi hamile kaldın? Sağlıkla al kucağına🥰

Kaliteli yumurta ultrasonda gözükmez yani kaliteli olup olmadığını belirleyemez doktorun demek istediği yeterli büyüklükte yumurtan olmuyor. Bunun için bal tarçın çörek otu kürünü deneyebilirsin.
Nasıl hazırlayacağım ?🙈

Nasıl hazırlayacağım ?🙈
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar sabah akşam yenir.
Yaaa tüh adetimin 3. Günüydü bugün ama gçe yumurtluyorum ben daha geç yapsam?

Back
X