Gebeliğe Hazırlık Yumurta gelişmemesi yaşayan var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Zaten 2 gündür sol kasığım hafif ağrıyordu yumurta sol taraftaymış hala ağrıyor umarım büyür

Sanırım kimse yaşamamış böyle bi durum. Ya da böyle olup hamile kalan mı yok demeliyim
Canım aynı durumu bende yasadm hic buyumuyodu ama innofolic ictim bu ay buyudu pco lularla ise yariyo arkadaşim 2 yil regl olmadi oldugu ay innofolicle hamile kaldi

Canım aynı durumu bende yasadm hic buyumuyodu ama innofolic ictim bu ay buyudu pco lularla ise yariyo arkadaşim 2 yil regl olmadi oldugu ay innofolicle hamile kaldi
Merhaba inofolic hangisi acaba, pembe olanmı toz halindeki yoksa mavi kutumu, bende bu ay pembe olanına başladım, pco yok bende ama yumurta kalitesini arttırıyormuş

Kızlar selam doktordan dönüyorum yumurtam 18.4 mm’ye ulaşmış otrivelle çatlatma iğnesi verdim yarın akşam yapacağım iğneyi umarım her şey yolunda gider..

Kızlar selam doktordan dönüyorum yumurtam 18.4 mm’ye ulaşmış otrivelle çatlatma iğnesi verdim yarın akşam yapacağım iğneyi umarım her şey yolunda gider..
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle girersin yeni yıla
Bende 2 gündür femara kullanıyorım, toplamda 5 gün kullanacam, yarında ek olarak 3 gün iğne kullanacam, sonra kontrolüm var bakalım büyüdülermi pko yok bende, neden büyümüyor anlamıyorum

inşallah senin de gelişir yumurtaların... bilmiyorum niyeyse umutlanmadım aksine daha da karamsar olmaya başladım okuyorum burada birçok kişi bu ilaçları iğneleri defalarca kullanmasına rağmen işe yaramıyor. daha sonra hayal kırıklığı yaşamaktansa umutlanmamak en iyisi şu aşamada

Öyle düşünme çok var tutan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…