Öncelikle çok geçmiş olsun canm Allah bi daha yaşatmasın inşallah. Bildiğim soğan kürü var hatta burda da konusu var ordan bakabilirsin yumurtaları geliştirip çatlamasına yardımcı oluyormuş ben de içmiştim ama sonra bıraktım benim yumurtalarımda sorun yok diye. Bi de soğandan sonra incir kürünü tavsiye ediyor saraçoğlu. Onun tarifinide bulabilirsin netten. Eşinin sana bu konuda yüklenmesi yanlış ama hata yapıyor sonuçta senin elinde olan bişey yok Rabbim sabır versin
canım soğan suyu bende daha önceki aylarda kullandım ve o aylarda cok fayda görmüştüm bu ay kullanmadım olan yumurtayıda söker atar dıye ama sabah erkenden kalktım soğan suyu kaynattım içtim önceki aylar belki bu yüzden gelişmişti yumurtam diye inşallah faydasını görürüm cidden cok morlim bozuldu önceki aylar yine iğne parası yoktu olmadı kısmet degilmiş diyip önümüzdeki aylara umutlanıyorduk ama bu ay umudumda isteğimde bitti tek isteğim cocuk olmasada bari bir yumurtam gelişsin zoruma gdiyo iğneye verilen paralar sanki boşa çöpe atmış gibi soğna suyuna bu sbah basladım cnm insallah faydası olur inanıyorm ben soğan suyunun faydasına cunku bundan önceki aylar sürekli içmiştim ve yumurtam hep gelişmişti bu ay iğne olunca doktorm karıstırma dediği için baslamamıstm cuma gunu kontole gdicem yumurta gelişmişmi diye bakılıcak insallah mucıze olur okdar cok ıstıyormkı
Rabbim gönlündekini versin inşallah canım ben de senin gibiyim bende bi bebeğim olsun çok istiyorum ama zamanı var demek ki diyorum her ay hayırlı zaman değilmiş diyorum çok zor evet ama sabretmek zorundayız başka çaremiz yok çünkü dua etmekten başka çaremiz yok. Her gün dua okuyorum bugünde okudum senin içinde dua edicem canm gönlünden geçeni nasip etsin diye dua edicem inşallah herşey yolunda gider yumurtaların istediğin gibi büyümüştür bebeğin daha fazla bekletmez seni
Rabbim gönlündekini versin inşallah canım ben de senin gibiyim bende bi bebeğim olsun çok istiyorum ama zamanı var demek ki diyorum her ay hayırlı zaman değilmiş diyorum çok zor evet ama sabretmek zorundayız başka çaremiz yok çünkü dua etmekten başka çaremiz yok. Her gün dua okuyorum bugünde okudum senin içinde dua edicem canm gönlünden geçeni nasip etsin diye dua edicem inşallah herşey yolunda gider yumurtaların istediğin gibi büyümüştür bebeğin daha fazla bekletmez seni
senin içinde dua edicem yazını okurken gözlerim doldu allahım tüm iyi niyetini sana çevirsin inşallah en kısa zamanda muradımıza erelimokdar cok dua edıyormkı anlatamam berat gecesi sabaha kadar dua ettim aklıma düştükce kenzül arş okuyorum duasız günüm yok gibi birşey söz veriyorum bende ilk duamda senin için dua edicem ismini bilmiyorum ama inşallah gönlünden geçeni rabbim verir gercekten cok zor bı durum
etrafıma bakıyorum hiç benim gibi sorun yaşayan yok herkes istediği ay hamile kalıyor hatta benim mesai arkdasım 4oyasının üstünde yaklasık 100kg var kadın gitti sprayını cıkardı cıkardıgı ay hamile kaldı hemde 3.cocuguna ben ondan daha mı az ınanclıyım ben ondan dahamı az allahıma iman ediyorm? bazen isyan edıyorm etrafımda kaç arkdasım böyle alnı secdeye gıtmeyen insanların oluyo cocugu bizi allah sınıyor işte rabbim önce olmayanlara versin inşallah her steyen kadın anneliği yaşar hayırlısıyla evlat sahıbı olur
Sakın öyle düşünme canım tabiki daha az imanlı değiliz sadece herkes farklı şekilde sınanıyor bizimde sınavımız buymuş Rabbim beterinden korusun ilk seferde kucağımıza almayı nasip etsin herhangi bi sağlık sorunu olmadan ilk seferde nasip etsin inşallah elbet bu dualarımızın sabrımızın karşılığını alcaz ben buna hep inandım tevekkülü hiç bırakmadım hiç vazgeçmedim sende sabret dua ederek güç topla. Benimde yanımdaki arkadaş hemen hamile kaldı şu anda 4 aylık benimde için çok acıyor ama sabrediyorum elbet bizimde olacak sakın umudunu yitirme
amin canm amin şu mübarek ayların günlerin yüzü hürmetine amin okdar cok adak adıyorm okdar dua ediyorumki rabbim beni sınıyor farkındayım ben bundan önceki aylarda iğne olmuyordm normal yumurtlama takibi yaptırdıyor yumurtam gelişince catlatma iğnesi vuruluyordm ama bu ay cok sarsıldım vucuduma okdar hormon aldım ve hiç fayda etmedi en azından bır yumurtam gelişmiş olsa yıne razıydım zaten doktorm tedavi iptal dedi okdar para da bosa gıttı rahım duvarm ıncelmıs yumurtam gelıssede su saatden sonra bebek olmazmıs rahım kalınlıgının en az 7ml 8ml olması gerekıyormus ıgneler rahım duvarınıda ınceltmıs çöktükce cöküyorm belki yumurtam buyur dıye umut ederken suan buyusede ımkansız oldugnu ogrendm
En azından kiste dönüşmemiş ama bu bile güzel canım bak çok şükür kist olmamış hem ilaçla inceldiyse ilacı bırakınca eski haline döner o zaman biraz içini rahat tutmaya çalış canm inşallah eski haline döner diye dua et bak mübarek aydayız elbet dualarımız kabul olacak. Başka dr gittin mi peki bazen drdan doktorada fark ediyor hepsi farklı bişey söylüyor kafamızı daha çok karıştırıyor yanlış tedavi bile uygulayabiliyorlar ben öyle yaptım araştırdım iyi bi dr gittim o da zaman verdi 5 ay sonra gidicez eğer olmazsa aşılamaya geçeriz dedi işinde çok iyi gerçekten bizde ona güvendik ilaç da vermedi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?