- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
nerden başlasam bilmiyorm herşey düşük yapmamla başladı bukdar cok cocuk istemim yoktu düşük yaptıktan sonra canımdan can gitti ve ogün bugundür yaklaşık 7aydır doktor kontolunde tedavi görüyorum yumurtlamamda herhangi bir sorun yoktu sadece gec oluyordu bunuda klomenle çözmÜştük 14.gün degilde 20.gün yumurtam gelişiyordu bu ay doktorum aşılama yapmayı önerdi ve aşılama dan önce iğne tedavisi başladı puregon 600 başladık 1.kutu 2.kutu 3.kutu derken 4 kutu bitti ama sonuc husran yumurtam 14ml kaldı gelişmiyor ( klomenle yine saglıklı 1 yumurtam olusuyordu suan o bile yok 4kutu puregona bin tlden fazla verdım 5.yı alacak gucumde kalmadı eşim zaten kızıyor hergun yuzume vuruyor şu sıkısıklıkta iğneye ne gerEK vardı zaten yumurtluyordn bak ıgneden sonra 1 yumurtan dahı olmadı dıye sureklı yüzüme vuruyor 5.iğneyi alalım diyemiyorm dahı zaten maasa daha 1 hafta var iğnelerde kesilmiyor herneyse BENİM SİZDEN YARDIM İSTEDİĞİM KONU ŞU DOKTORM TEDAVIYI KESTİ ARTIK ama yumurta geliştirici bildiginiz fayda gördüğünüz bir bitki varmı ballı keten tohumu ve ballı çörek otu yapıyorm 5 gundur onunda faydasını göremedim kızlar eşim çok yüzüme vuruyor 14ml olmus yumurtam 18 ml olsa razıyım lütfen yardım edin ağlayarak yazıyorm okdar zor bi durumdayımki okdar masraf aldıgım kılolar psikolojimi bozmam ve bır tek yumurtamın dahı gelişmemesi çok kötüyüm yardım edin lütfen