Yumurta Dondurma süreci KORKMAYIN VE YAPIN

kapuzlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
7
3
36
42
Merhaba,
Yumurta dondurma sürecimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Yaşım 42 bekarım. Bundan önce hiç yumurta dondurma gibi birşey hiç aklıma gelmemişti. Ta ki onkoloji sürecim başlayana kadar. Doktorum küçük ihtimal bile çocuk sahibi olmak istersen bunu yapmalısın demişti. Aslında ilaca ara verilip hamile kalabilirsin ama yaşın sebebi ile yumurta rezervin azalacak dedi . (Hastalıktan bağımsız bu yapılmalı aslında )
Bekar olmam sebebi ile de başladım karından toplama işlemini araştırmaya. Kendi doktorlarıma sorduğumda organlara zarar verebilir dedi önermediler.
istanbul şişlide bir dr buldum internetten zar zor randevu aldım.o sıra nişantaşı amerikan hastanesinde çalışan tanıdığım gel burda bir dr var görüş dedi.
Amerikan hastanesinde sabah 8 de ayşe seyhan hnmla görüşmeye gittim. Asla vajinal yolla toplatmam diyen ben 3 dakikada ikna oldum.
Dr Ayşe seyhan öylesine hastasını rahatlatan, samimi içten ve bilgi birikimi olan bir doktor ki kendinizi onun ellerine bırakmaktan korkmuyorsunuz. Bana %10 ihtimalle bakaretin hidebilecegini soyledi. Benim asil endisem vajinal yolla işlem yaptırmaktı. Hiç anlamayacaksın sana söz veriyorum dedi. Ve ben ogün zar zor aldığım dr randevusunu hemen iptal ettim gitmedim. Karından toplama işlemi kafamdada bitmişti görüşme ihtiyacı duymadım.
10/12 gün iğne yapıyorsunuz karından bu hiççç zor değil korkmayın.
Ve o gün geldi toplama işlemi gerçekleşti ve bennn hiççç ama hiç anlamadım. Vüzüduma hiç ellemeden beni uyuttular ve uyandığımda herşey bitmişti. Hastaneye girip çıkmam tam 2 saat sürdü ( bu arada kahvaltı verdiler filan )
kızlık zarı da zarar görmedi.
KORKMAYIN LÜTFEN HİÇ AMA HİÇ ZOR DEĞİL SÜREÇ. Ve ben tüm bu süreci tek başıma hallettim.

Çok geçmiş olsun. Umarım tedaviniz en kısa zamanda güzel sonuçlarla sonuçlanır. Cesaretinizi tebrik ederim. Tüp bebek tedavisinde yumurta toplamada ben eşim yanımda olmasına rağmen zorlanmıştım. Siz her şeyin altından kalkmışsınız. Umarım güzel haberler sizinle olur

Çok geçmiş olsun. Umarım tedaviniz en kısa zamanda güzel sonuçlarla sonuçlanır. Cesaretinizi tebrik ederim. Tüp bebek tedavisinde yumurta toplamada ben eşim yanımda olmasına rağmen zorlanmıştım. Siz her şeyin altından kalkmışsınız. Umarım güzel haberler sizinle olur
Çok teşekkür ederim.

Ne kadar ödediniz acaba? Bu arada çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. 103 binden başlıyor fiyatlar. ( ilaç vs hariç ) birçok hastaneden fiyat aldım öncesinde fiyatlar genellikle istanbul da benzer. Arayıp sormanızda indirim talep etmenizde fayda var .

Back
X