Z zehragull Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2020 6 1 6 26 1 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zehragull #1 Arkadaşlar merhaba, yumurta dondurma işlemi yaptırmam gerektiğini öğrendim acaba Konya'da bu konularda güvendiğiniz, bildiğiniz bir hastane var mı
Arkadaşlar merhaba, yumurta dondurma işlemi yaptırmam gerektiğini öğrendim acaba Konya'da bu konularda güvendiğiniz, bildiğiniz bir hastane var mı
Maydonozhanim Var bi hayalimiz 🤰🌸 Kayıtlı Üye 8 Temmuz 2020 546 614 53 29 28 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi zehragull #2 zehragull .!.: Arkadaşlar merhaba, yumurta dondurma işlemi yaptırmam gerektiğini öğrendim acaba Konya'da bu konularda güvendiğiniz, bildiğiniz bir hastane var mı Genişletmek için tıkla... Novafertil var canım çiplisistemleri var güvenilir bizde çok araştırdık orada yaptırmayı karar verdik
zehragull .!.: Arkadaşlar merhaba, yumurta dondurma işlemi yaptırmam gerektiğini öğrendim acaba Konya'da bu konularda güvendiğiniz, bildiğiniz bir hastane var mı Genişletmek için tıkla... Novafertil var canım çiplisistemleri var güvenilir bizde çok araştırdık orada yaptırmayı karar verdik