• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonunda embriyo garantisi

Siyah34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
15
6
86
49
Merhabalar yumurta donasyonunda görüştüğünüz yada yaptırdıgınız yerlerde beşinci gün embriyo sayısı garantisi verdilermi bu konuda fikrinize ihtiyacım var

Kktc de bı klinik vardı, yumurta donasyonunda garanti veren, 3 denemede pozitif alınamazsa ücret iadesi vardı sanırım, zamanında araştırırken görmüştüm normalde de veriyorlar mı diye gorusmustum sadece donasyonda demişlerdi, bulursam adını ileteyim size yada net.ten belki bulabilirsiniz🙏

geceden beri uyamadım sorsan her şeyi araştırırım incelerim bende donasyona kalan tüp bebek başarısızı biriyim sonunda bir KKTC de bir kliniğe karar verdim onca araştırma sonucu onca tahlil derken yumurta toplandı dönör den 15 tane sevindim heyecan içindeydim 3 gün de aradılar sorun yok 14 ünde dün akşam beşinci günde aradılar 3 tane vardı beşinci güne beynimden vurulmuşa döndüm ya arkadaş 25 yaşında 15 yumurta çıkan birinin nasıl olur ben 42 yaşında 3 yumurtam 5 güne vardı bu gün için aryacaz dediler çıldırmak üzererim 7 bin Euro 3 tane yumurta içinmi aklım okuyor eşime neler yapıldı genetik tüm tahliller you zekayl sperm seçildi bu genç kadın nasıl 3 yumurta kalır bunun bir garantisi yokmu şu dayının otuna yeni dönör seçimi diye

Bu işlerin garantisi yok tabi. Her yumurta sağlıklı embriyoya dönüşecek değil maalesef :(

geceden beri uyamadım sorsan her şeyi araştırırım incelerim bende donasyona kalan tüp bebek başarısızı biriyim sonunda bir KKTC de bir kliniğe karar verdim onca araştırma sonucu onca tahlil derken yumurta toplandı dönör den 15 tane sevindim heyecan içindeydim 3 gün de aradılar sorun yok 14 ünde dün akşam beşinci günde aradılar 3 tane vardı beşinci güne beynimden vurulmuşa döndüm ya arkadaş 25 yaşında 15 yumurta çıkan birinin nasıl olur ben 42 yaşında 3 yumurtam 5 güne vardı bu gün için aryacaz dediler çıldırmak üzererim 7 bin Euro 3 tane yumurta içinmi aklım okuyor eşime neler yapıldı genetik tüm tahliller you zekayl sperm seçildi bu genç kadın nasıl 3 yumurta kalır bunun bir garantisi yokmu şu dayının otuna yeni dönör seçimi diye
Canim, kibrisda benim kafama hep bu konu takılıyor, kimden duysam 12-15 yumurta toplantı, beşinci güne 3-5 tane kaldı diye anlatıyor gidenlerin birçoğu ve bu da bende yumurta paylaşımı mi var konusunu aklıma getiriyor, bakuye giden pozitif alan arkadaşın mesela donorunden 26 yumurta toplanmıştı ve 5 güne giden de 10 ustu embriyosu oluşmuş ve şuanda hamile, o kadar kararsız kaldım ki, kibrisda bu konu hep kafamı kurcalıyor....bence sen bu konuda diret ve hiç alttan alma, gerekirse farklı bir donorden takviye yapsınlar, sakin peşini bırakma, sineye çekme canim....

Teşekkür ederim ya Allah razı olsun bana zaman ayırıp yazdığın için zaten onca düşünüp her yönden karar vermiştim insan evladı değilseler ne derseler ona inanıyoruz bu çıktı bu kaldı insanın aklına acaba başkasına veriyorlarmı diye düşünmüyor değilim Allah korkusu olanla karşılaşalım ama ben asla peşini bırakmam

Hangi merkezde yaptırmıştınız bende hastane arıyorum Kıbrıs’da ama aklım çok karışık özelden yada burdan yazabılır mısınız 🙂

Teşekkür ederim ya Allah razı olsun bana zaman ayırıp yazdığın için zaten onca düşünüp her yönden karar vermiştim insan evladı değilseler ne derseler ona inanıyoruz bu çıktı bu kaldı insanın aklına acaba başkasına veriyorlarmı diye düşünmüyor değilim Allah korkusu olanla karşılaşalım ama ben asla peşini bırakmam
Canim merak ettim seni, son durum nedir? Bir neticeye varabilir mi merkez ne diyor bu konuda? Bence bu durumun hiç peşini bırakma, onca emek maddi manevi, mecbur arkasında durmak zorundalar...

Back
X