• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
:emir_bebek:SELAM sevgili hanımlar,burda hormonal sebepler,erken menepoz,gibi nedenlerden dolayı,benim gibi ANNE olamayan kadınların bir donörden yani ( vericiden ) elde edilen yumurtaların,mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kalma olayı.bunu öğrendim,şimdi ben bu tür uygulama yapmış sevgili hanımlardan ,bilgilerini burada ,ben ve benim gibi hastalarla paylaşmalarını,birde hangi merkezlerden yaptıklarını paylaşmalarını rica ediyorum.:emir_bebek:

Son düzenleyen: Moderatör:
melita zannediyorum ki bu şekilde tüp bebek yaptıran yok,olsa bile sana cevap vermicekler ve saklıyorlar gibi geliyor bana...Bence türkiyede bu konuya cok önyargılı yaklaşılıyor,ama senin gibi doğal yollardan anne olamayanlar için büyük bir umut olabilir,ben konuya, başka birisinden organ alıp yaşamını sürdüren biri gibi bakmaya çalışıyorum ve bu yaklaşımı doğru buluyorum,tıp dünyasındaki gelişmeleri her an takip etmeye çalışıyorum.
Yurt içinde olmasa da yurt dışında forumu takip eden ve bu şekilde yumurta donasyonuyla bebek sahibi olan arkadaşlar umarım açtığın konuyu görüp sana yardımcı olcaklardır.Zannediyorum kıbrısta bir merkezde türkiyeden bir çok hasta sperm ve yumurta donasyonu ile hamile kalıyor,kıbrıs konusunu bir araştır istersen...
Sağlıkla kal..

Sevgili Expire, türkiyede yasal olmadığı için yumurta donasyonu yapılmıyor. Kıbrısta yapan merkezler var, bir de Yunanistanı duydum. Türkiyeden bazı tüp bebek merkezlerinin kıbrısa yönlendirdiğini duymuştum. Bu yöntem umudunu kaybeden bir çok kişiye umut oluyor, umarım sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.

:emir_bebek:SELAM sevgili hanımlar,burda hormonal sebepler,erken menepoz,gibi nedenlerden dolayı,benim gibi ANNE olamayan kadınların bir donörden yani ( vericiden ) elde edilen yumurtaların,mikroenjeksiyon yöntemi ile hamile kalma olayı.bunu öğrendim,şimdi ben bu tür uygulama yapmış sevgili hanımlardan ,bilgilerini burada ,ben ve benim gibi hastalarla paylaşmalarını,birde hangi merkezlerden yaptıklarını paylaşmalarını rica ediyorum.:emir_bebek:

alman hastanesi kıbrıstaki merkezlerinde yapıyor diye biliyorum. alman veya bahçeci ile görüşürsen seni yönlendirebilirler. hem tedavi başlangıcı ve takibi alman da yapılır sadece sperm verme ve sonra yumurta transferi için kıbrıs a gidilebilir belki. ben normal tüp bebek için konuşmuştum ilk henüz evli değildik bu şekilde yapabiliriz demişlerdi.

Back