Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken değil aslında iki yıldır evliyiz daha önce başka dr lara da gittik direk kıbrısı önerdiler sadece bi dr tüp bebeği denedi yumurta hiç yok belki bir umut bir yumurta olur diye tedavi oldum fakat olmadıNeden bu kadar erken karar verdiniz denemeden?
Evet bende 8 ay denedim bi çok hap ve gonal f adında bi iğne kullandım. Başka doktorlar bunuda denemiyordu ama denedik olmadı..her ay durum farklı oluyor dedikleri için denenebilir diye sordum. Yumurtalıklar değişiyo. Neler denediniz
Gecmis olsun canım öncelikle bende donasyon yaptırdım Haziran ayında pozitif gördüm fakat kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldımmerhabalar.. 27 yaşındayım erken menepoz teşhisim var 8 ay süren bi tüp bebek sürecimiz oldu fakat yumurta elde edemedik en son çareyi kıbrısta bulduk fakat çok fazla merkez var. Çok yorum var buradan kim nereye gitti ne kadar memnun kaldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Çok sağolun geçmiş olsun sizede çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah hangi merkezde yaptırmıştınız acaba memnun kaldınız mıGecmis olsun canım öncelikle bende donasyon yaptırdım Haziran ayında pozitif gördüm fakat kalbi durdu bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım
çok fazla klinik doktor seçeneği var hepsiyle görüşmeni içine sineni ile devam etmeni öneririm çünkü çok dalavere dönen konular açıkçası embriyologu ve labaratuvarı iyi klinik bulursunuz inşallah
Sormak istediğiniz detaylı soru varsa oylelikle yardımcı olabilirim bildiğim kadarıyla
Ben memnun kaldım güven verdi klinik bana doktorumun embriyolog uzmanı olması da bir artiydi benim için dünya ivf de oldum girnede birazcık şans işi tutması Rabbime kalmış kimeleri 3 kalitede transfer ile pozitif görüyor kimileri 5 ile göremiyor bileÇok sağolun geçmiş olsun sizede çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun inşallah hangi merkezde yaptırmıştınız acaba memnun kaldınız mı
Aynen öyle nasip meselesi birazda.. konaklama dahil miydi ne kadar ödedinizBen memnun kaldım güven verdi klinik bana doktorumun embriyolog uzmanı olması da bir artiydi benim için dünya ivf de oldum girnede birazcık şans işi tutması Rabbime kalmış kimeleri 3 kalitede transfer ile pozitif görüyor kimileri 5 ile göremiyor bile
Konaklama dahil değil idi bir hafta kaldık biz ama tekrar gidersek önce eşim gidip gelecek sonra transfer içinde ben küçük bir yer olduğu için riskli bir ortam yok genellikle ya kumara geliyorlar yada tedaviye 5500 Euro ödedik ama şuan fiyatlar artmış galiba otelimizi de kendimiz tuttukAynen öyle nasip meselesi birazda.. konaklama dahil miydi ne kadar ödediniz
Anladım inşallah güzel haberler alırsınızKonaklama dahil değil idi bir hafta kaldık biz ama tekrar gidersek önce eşim gidip gelecek sonra transfer içinde ben küçük bir yer olduğu için riskli bir ortam yok genellikle ya kumara geliyorlar yada tedaviye 5500 Euro ödedik ama şuan fiyatlar artmış galiba otelimizi de kendimiz tuttuk
Lütfen bana da bir bilgi 42yasmerhabalar.. 27 yaşındayım erken menepoz teşhisim var 8 ay süren bi tüp bebek sürecimiz oldu fakat yumurta elde edemedik en son çareyi kıbrısta bulduk fakat çok fazla merkez var. Çok yorum var buradan kim nereye gitti ne kadar memnun kaldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Amh kaç sizdemerhabalar.. 27 yaşındayım erken menepoz teşhisim var 8 ay süren bi tüp bebek sürecimiz oldu fakat yumurta elde edemedik en son çareyi kıbrısta bulduk fakat çok fazla merkez var. Çok yorum var buradan kim nereye gitti ne kadar memnun kaldınız yardımcı olursanız çok sevinirim
Amh iyi bence sebebi neymiş söylediler mi bence acele etmeyin donör içinbende 5 senedir deniyorum sayısız tüp bebek denedim ama yumurtam hiç büyümedi hep bir yumurta gözüküyordu oda ne kullanırsam kullanayım büyümedi kaçar kutu gonalf yüksek doz kullandım olmadı 1 yıldır bıraktık ne yapacağız onu düşünüyoruzyumurta donasyonu mu yoksa tekrar tedavimi hemen hemen aynı maliyet olacak ama bilmiyoruz sizde ne yapmalıyım amh 1.52 fsh 32
Amh nedirMerhabalar bende 28 yaşındayım ve yumurta donasyonu daha lise öğrencisi iken ilk doktora gittiğimde bile söylemişlerdi. Evlendikten sonra da yine aynı şeyleri doktorlar söylediği için bide bu yaz içerisinde planlıyoruz. Nasıl bir süreç olur bilmiyorum. Bugün Berat kandili rabbim yolumuzu güzelleştirsin güzel haberler almayı nasip etsin