• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay nasipse gideceğiz yumurta dönasyonu için kıbrısa nasipse

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm🥺 ne kadar büyük stres.. embriyo sayısı konusu en üzücüsü, sizi cok iyi anliyorum. Muhtemelen bikac tane dr asistani var ve kisiden kisiye degisiyor davranislar.. Asistanin kim oldugu cok önemli. Zaten sıkıntılı stresli günlerden geciyoruz, onlarin bize olan tavırları ve yaklaşımları o kadar önemli ki.. Ben de Hit'te tedavi oluyorum. Ilkinde Dunya tup bebege gitmistim, kimyasal olmustu. Embriyo kalitesini vs hic soylemediler bile. Benim de ilk denememdi cahilligime geldi. Hoş sorup ogrensen ne gecicek eline. Sonuc kimyasal oldu. Sonra klinik degistirdim (arkadasimin yogun israri üzerine, o hit'te bebek sahibi oldu yaşı 45ti). Onu dinleyip orada tekrar basladim sifirdan yumurta toplama vs. Havuz sistemi yaptilar. 4 embriyom vardi. 2sini kasim basinda transfer ettik. 1i tuttu, hamile kaldim, 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu, 2 gun once. Suan cok uzgunum. Hayallerim yıkıldı. Yaşım 43. Kalan 2 embriyodan başka şansım yok yani. Yilbasindan sonra kurtaj olucam. Yeni yila hamile giricektim ama malesef karnimda kalbi duran bebegimle giricem.
Umuyorum ki burada emek harcayan her bir anne yureginin emeklerinin karşılığı en güzel sekilde hediye olsun onlara. Sevgiler❤️
Çok üzüldüm, geçmiş olsun .. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin, hicbirimizin kucağını boş birakmasin inş 🙏🏻

Yaşadıklarınıza çok üzüldüm🥺 ne kadar büyük stres.. embriyo sayısı konusu en üzücüsü, sizi cok iyi anliyorum. Muhtemelen bikac tane dr asistani var ve kisiden kisiye degisiyor davranislar.. Asistanin kim oldugu cok önemli. Zaten sıkıntılı stresli günlerden geciyoruz, onlarin bize olan tavırları ve yaklaşımları o kadar önemli ki.. Ben de Hit'te tedavi oluyorum. Ilkinde Dunya tup bebege gitmistim, kimyasal olmustu. Embriyo kalitesini vs hic soylemediler bile. Benim de ilk denememdi cahilligime geldi. Hoş sorup ogrensen ne gecicek eline. Sonuc kimyasal oldu. Sonra klinik degistirdim (arkadasimin yogun israri üzerine, o hit'te bebek sahibi oldu yaşı 45ti). Onu dinleyip orada tekrar basladim sifirdan yumurta toplama vs. Havuz sistemi yaptilar. 4 embriyom vardi. 2sini kasim basinda transfer ettik. 1i tuttu, hamile kaldim, 8 haftalikken bebegimin kalbi durdu, 2 gun once. Suan cok uzgunum. Hayallerim yıkıldı. Yaşım 43. Kalan 2 embriyodan başka şansım yok yani. Yilbasindan sonra kurtaj olucam. Yeni yila hamile giricektim ama malesef karnimda kalbi duran bebegimle giricem.
Umuyorum ki burada emek harcayan her bir anne yureginin emeklerinin karşılığı en güzel sekilde hediye olsun onlara. Sevgiler❤️
Kalpten çok üzgünüm, kibris donasyon sayfalarına bakarken okudum yaşadıklarınızı, bende bundan 5 yıl önce normal yolla hamile kaldığımda, bebeğimin 11. haftada kalbi durmuştu, sonrasi tutmayan sayısız tup bebek ve donasyon karar aşamasına geldim, yazmamın sebebi her nedense bu doktorlar yani kadin doğumcular, hepsi diyemem fakat büyük çoğunluğu ilk müdahale olarak kürtaj yapıyorlar, hatta tup bebek ile daha minicik ilk haftalarda bile beta yükselmeyince bile kürtaj, her kürtaj maalesef rahimde geri gelmeyecek travmalara sebep olabiliyor, rahim yapisikligi gibi bu da ileride hamileliğe engel olarak yine karşımıza çıkabiliyor, benim bebeğim 11. haftadaydi ve o zaman ki doktorum Allah razı olsun hapla düşürelim rahime ne kadar az mudahale o kadar iyi demişti. Hatta ben doktoruma ama çok ileri haftada olur mu dediğimde, önce deneyelim, sonra bakalım demişti, ve gerçekten de artık nasıl bir hap ise bu dediği şekilde de oldu yaklaşık bir hafta sürdü ama hiçbir kalıntı kalmadı ve kürtaj gereği de oluşmadı..paylaşmak istedim, yani bu pek kişiye göre de değişecek birsey degil ki, 11 haftada pek ala hap ile oluyor ise, daha erken haftalarda neden olmasın, zaten bebeğimizi kayıp etmişiz, birde sonrasında doktor travması ile karşı karşıya kalmak daha da üzücü...

Kalpten çok üzgünüm, kibris donasyon sayfalarına bakarken okudum yaşadıklarınızı, bende bundan 5 yıl önce normal yolla hamile kaldığımda, bebeğimin 11. haftada kalbi durmuştu, sonrasi tutmayan sayısız tup bebek ve donasyon karar aşamasına geldim, yazmamın sebebi her nedense bu doktorlar yani kadin doğumcular, hepsi diyemem fakat büyük çoğunluğu ilk müdahale olarak kürtaj yapıyorlar, hatta tup bebek ile daha minicik ilk haftalarda bile beta yükselmeyince bile kürtaj, her kürtaj maalesef rahimde geri gelmeyecek travmalara sebep olabiliyor, rahim yapisikligi gibi bu da ileride hamileliğe engel olarak yine karşımıza çıkabiliyor, benim bebeğim 11. haftadaydi ve o zaman ki doktorum Allah razı olsun hapla düşürelim rahime ne kadar az mudahale o kadar iyi demişti. Hatta ben doktoruma ama çok ileri haftada olur mu dediğimde, önce deneyelim, sonra bakalım demişti, ve gerçekten de artık nasıl bir hap ise bu dediği şekilde de oldu yaklaşık bir hafta sürdü ama hiçbir kalıntı kalmadı ve kürtaj gereği de oluşmadı..paylaşmak istedim, yani bu pek kişiye göre de değişecek birsey degil ki, 11 haftada pek ala hap ile oluyor ise, daha erken haftalarda neden olmasın, zaten bebeğimizi kayıp etmişiz, birde sonrasında doktor travması ile karşı karşıya kalmak daha da üzücü...
Aklimdan geçenlerle ilgili suan yorumunuzu okuyunca inanamadim, aradigim cevaplar sizden gelmis🙏 ben de birkac gun sonra kurtaj olucam, kan sulandiricinin etkisi gecsin diye bekliyoruz yoksa coktan yapmislardi kurtaji... ama kendiliginden dusmesini o kadar cok istiyorum ki kurtajdan cok cekiniyorum ben de. 5 6 haftalikken cok rahat dusuruyolar fakat benimki 8.hafta dusmez mi acaba diye kendi kendime dusunuyodum günlerdir. Bi Dr kurtaja kadar belki kendiliginden düşer dedi. Diger dr um cok kanaman olur kürtaj yapilmasi gerek dedi. Ben de ne yalan soyliyim şu 2 3 gun icinde dusse diye bekliyorum, ama bana kimse haptan bahsetmedi... aktardan biseyler aldim adet sokturucu gibi bisiler, dusuge sebep de olur dediler. Onlari iciyorum falan ama hala bisey yok.. tuttsun diye dua ettigim bebegi de simdi kendiliginden dussun diye beklemek de cok buyuk ikilem ama başa gelince malesef yapicak bisey yok..

Aklimdan geçenlerle ilgili suan yorumunuzu okuyunca inanamadim, aradigim cevaplar sizden gelmis🙏 ben de birkac gun sonra kurtaj olucam, kan sulandiricinin etkisi gecsin diye bekliyoruz yoksa coktan yapmislardi kurtaji... ama kendiliginden dusmesini o kadar cok istiyorum ki kurtajdan cok cekiniyorum ben de. 5 6 haftalikken cok rahat dusuruyolar fakat benimki 8.hafta dusmez mi acaba diye kendi kendime dusunuyodum günlerdir. Bi Dr kurtaja kadar belki kendiliginden düşer dedi. Diger dr um cok kanaman olur kürtaj yapilmasi gerek dedi. Ben de ne yalan soyliyim şu 2 3 gun icinde dusse diye bekliyorum, ama bana kimse haptan bahsetmedi... aktardan biseyler aldim adet sokturucu gibi bisiler, dusuge sebep de olur dediler. Onlari iciyorum falan ama hala bisey yok.. tuttsun diye dua ettigim bebegi de simdi kendiliginden dussun diye beklemek de cok buyuk ikilem ama başa gelince malesef yapicak bisey yok..
Canım seni çok iyi anlıyorum, hele tutsun diye beklediğim bebeğim kendiliğinden düşsün demişsin ya, yüreğim yandi😮‍💨, bu hapı doktor kendisi bana sayılı vermisti, mesela ilk 4 gün kullanacaksam sadece 4 olarak, aktarlarda da şifa olan şeyler var ama bu durumda bilmiyorum ne kadar doğru ve etkili olur, bence gittiğin kadin doğum doktoruna bu konuyu danışmakta yarar var, üzme kendini ne olur...❤️

Evet bende aynı şeyleri yaşadım. En son geçen sene benim de 11 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. Ve doktor bana bir ilaç önermişti. Bu ilaç aslında yasaklanmış ve zor bulunuyormuş. O yüzden bir çok eczaneden araştırıp el altından bulmuştuk ve sanırım kutusuna 2000 tl vermiştik. İlacı hem ağızdan hemde fitil olarak saat başı almamı söylemişti doktor. Sanırım bu dozaj bende yan etki yaptı. Hayatımda öyle bir gece geçirmemiştim. Çok kötüydü.Dedim bu evlat derdi benim sebebim olacak galiba. Ancak sabaha karşı düşük gerçekleşti. 😢😔

Sizin bu hamileliğiniz donasyonla mı olmuştu. Kendi yumurtalarınızla mı?

Tedaviye başlarsanız bilgi alabilir miyim?
nasipse bu ay kıbrısa gideceğiz yumurta dönasyonu için başka giden oldu mu hiç fiyatlar arttı mı yaşım 44 -10 yıllık evliyiz 3 defa tüp bebek yapıldı olmadı yumurta rezervim düşük. cinsiyet belirleme + yumurta dönasyonu ne kadar tutar acaba ikiz istiyoruz Allah nasip ederse.
Sadece cinsiyet belirleme 2500 ile 3000 arasında değişiyor yumurta donasyonuda 5500 Euro her merkezde degisiyor 500 ile 1000 Euro fark okuyor

niye düşmesini istiyorsunuz

yumurta dönasyonu olunca düşme kalbi durma olasılığı çok mu daha fazla oluyor acaba biz ikiz istiyoruz 10 senedir çocuğumuz olmadı 3 tüp bebek yaptırdık tutmadı olmadı yumurta rezervim tükenmiş şimdi gidip tuttu diye sevineceğiz iki üç ay sonra düşecek tekrar üzülmeye 10 yıl öncesine mi döneceğiz Allah esirgesin inşallah düşmez filan

yumurta dönasyonu olunca düşme kalbi durma olasılığı çok mu daha fazla oluyor acaba biz ikiz istiyoruz 10 senedir çocuğumuz olmadı 3 tüp bebek yaptırdık tutmadı olmadı yumurta rezervim tükenmiş şimdi gidip tuttu diye sevineceğiz iki üç ay sonra düşecek tekrar üzülmeye 10 yıl öncesine mi döneceğiz Allah esirgesin inşallah düşmez filan
Hayir o olasılık daha az oluyormus, cunku yumurtalar genc birilerinden toplaniyor ve dolayısıyla daha kaliteli embroyo elde ediliyormus. Ben 40 yas üstündeyim, kendi yumurtamla deniyorum 2dir olmuyor, biri kimyasal oldu, ikincide de malesef 8 haftalikken kalbi durdu bebegin.

Hayir o olasılık daha az oluyormus, cunku yumurtalar genc birilerinden toplaniyor ve dolayısıyla daha kaliteli embroyo elde ediliyormus. Ben 40 yas üstündeyim, kendi yumurtamla deniyorum 2dir olmuyor, biri kimyasal oldu, ikincide de malesef 8 haftalikken kalbi durdu bebegin.
Allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar merhaba🌸
Benim size bir sorum olacak, konuya hakim olanlar vardır. Donasyonla tedavi için bazı merkezler rahim filmi istiyor, bazı merkezler gerek yok diyor. Yaptıran arkadaşlar yazabilir mi acaba, herkesten istendi mi?
Merhaba, benden istediler, ardından histeroskopi oldum şimdide transfer günümü bekliyoruz ☺️ 25-26 gibi bu ay

Merhaba İstanbul’da yaşıyorum burada 3 defa tüp bebek tedavisi oldum ve sonuçlar hep negatif amh çok düşük olduğu için yaşım 40 tekrar hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum buradaki doktorlar düşük oran veriyor ki yumurta sayımda azaldı 3 tane bende Kıbrıs’ta yumurta donasyonu olmaya karar verdim kafam çok karıştı iyi dediğim klinik yorumlarına denk geliyorum çok şaşırıyorum 3 klinik araştırmam sonucunda buldum ama denli iyiler bilmiyorum herkes aynı şeyi söylüyor ilk başta canımlar cicimler parayı aldıktan sonra bir anda herşey değişiyor yine burada okudum 2. Hatta 3. Negatiflerde telefon bakmamalar kötü davranmalar hastayı suçlamalar herkes demiş kişiye göre donasyon bulunuyor falan diye ama Kıbrıs küçük bu kadar sirkülasyon var orası kafamı hepten karıştırıyor şahsi fikrim 1 donasyondan 2-3 aile yararlanıyor 3 aşağı 5 yukarı benzer fiziksel özellikler ben British - Sevinç ve Hit hastanelerini buldum hitle ilgili korkunç yorumlar okudum burada güzel yorumlarda var tabi kızlar lütfen bana yardım edin daha önce gitmiş deneyimlemiş tecrübe edinmiş kişilerden yardım istiyorum bu son şansım maddi manevi çok yorulduk
Merhaba canım, ben belçikada yaşıyorum 2 aşılama yaptırdım tutmadı, tüplerim kapalıymış, tüplerimi aldırdım tüp bebek yaptırdım negatif, şimdi tekrar tüp bebek (donasyonla) tedavideyim kıbrıs sevinç hastanesinde, bu hastaneyi bana 51 yaşında yumurta donasyonuyla gamile kalan bi bayan tavsiye etmişti, henüz transfer olmadım ama şunu diyebilirim, kesinlikle işlerini titizlikle yapıyolar, sürekli rahim takibi ve kan testleri yaptırıyolar, daha önce tüp bebek yaptırdığım yerde böyle testler istemediler, rahim takibide yapmadılar, dünyaca ilaç ve iğne aldırttılar, günün dolunca gel transfer yapalım dediler, rahim kalınlığına bakmaksızın ( anadolu sağlık merkezi jhon hopkins hastanesinden hiççç memnun kalmadım, sadece para odaklıydılar.. yakında transferim var sevinçte ALLAH nasip ederse, pozitif sonuçta burda herkezi bilgilendiririm...

Back