Kalpten çok üzgünüm, kibris donasyon sayfalarına bakarken okudum yaşadıklarınızı, bende bundan 5 yıl önce normal yolla hamile kaldığımda, bebeğimin 11. haftada kalbi durmuştu, sonrasi tutmayan sayısız tup bebek ve donasyon karar aşamasına geldim, yazmamın sebebi her nedense bu doktorlar yani kadin doğumcular, hepsi diyemem fakat büyük çoğunluğu ilk müdahale olarak kürtaj yapıyorlar, hatta tup bebek ile daha minicik ilk haftalarda bile beta yükselmeyince bile kürtaj, her kürtaj maalesef rahimde geri gelmeyecek travmalara sebep olabiliyor, rahim yapisikligi gibi bu da ileride hamileliğe engel olarak yine karşımıza çıkabiliyor, benim bebeğim 11. haftadaydi ve o zaman ki doktorum Allah razı olsun hapla düşürelim rahime ne kadar az mudahale o kadar iyi demişti. Hatta ben doktoruma ama çok ileri haftada olur mu dediğimde, önce deneyelim, sonra bakalım demişti, ve gerçekten de artık nasıl bir hap ise bu dediği şekilde de oldu yaklaşık bir hafta sürdü ama hiçbir kalıntı kalmadı ve kürtaj gereği de oluşmadı..paylaşmak istedim, yani bu pek kişiye göre de değişecek birsey degil ki, 11 haftada pek ala hap ile oluyor ise, daha erken haftalarda neden olmasın, zaten bebeğimizi kayıp etmişiz, birde sonrasında doktor travması ile karşı karşıya kalmak daha da üzücü...