• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta donasyonu ile Anne olanlar lüften tecrübelerini paylassin

sara3576

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2017
44
31
3
42
Merhaba Anne ve adaylari benim amh degerim cok düsük 0.1 bu durumda yumurta olusmuyor Suan icin Tek cözüm kibrisda yumurta donasyonu ile hamile kalmak dr. Halil Ibrahim beye gidicegiz sanirim fakat benim sorum Suan bu Yol ile Anne olanlar... nasil bi duygu biraz da olsa Size benziyormu yavrunuz tamamen benim cocugum diyebiliyormusunuz bilmiyorum Sacmami oldu sorularim Ama kafam gidip geliyor cok istiyorum bi yavru bende olmuyor lüften yardim edin

Merhabalar ben de aynı tedaviyi düşünüyoru.Siz de isterseniz sizinle yazışmak isterim .Rahim filmi çektirdiniz mi?

Kafa karışıklığınızı anlıyorum.Ben de benzer duyguları yaşıyorum.Bu tedaviyi düşünen biri olarak sizinle irtibata geçmek isterim.Amh bilmiyorum ama benim fsh yüksek çıktı....Doktorlar normal yolla anne olmamın zor olduğunu vurguluyor.İnsan epey hayal kırıklığına uğruyor.Anne demeye bin şahit bir sürü insanın kolayca anne olması ve o kadar çabalayıp anne olamayışım beni yaralıyor.Yine de hakkımızda hayırlısı...Umarım bir gün biz de anne oluruz.Görüşmek üzere...

Bnde aynı durumdayım 28yaşındatım tüp bebek dahil normal yolla hamile kalmamın mümkün olmadığını söledi doktorlar..donasyon konusunda çok kararsızım siz neler düşünüosunuz

Neden normal yolla olmaz sorun ne amh niz kac ? Benim 0.1 fakat yinede kücük bi sans verebiliyorlar

Amh değerini aradım ama bulamadım verilen tahlil kağıtlarında...Tıptan randevu aldım.Bakalım ordaki doktorlar ne diyecek.Çok küçük şans var ama o şans normal yolla da var dedi doktor.Ben ilaçla adet görüyorum.Diğer türlü zamanında adet görmüyorum.Erken menepoz dediler.Oluşan yumurtalar da sağlıklı olmayabiliyormuş.Sizin yaşınız benden daha genç belki o açıdan şansınız fazla olabilir.Allah hayırlısını versin.Yine de olumlu düşünmek lazım.İnşallah en kısa zamanda anne oluruz.Sevgiler...

Amh değerini aradım ama bulamadım verilen tahlil kağıtlarında...Tıptan randevu aldım.Bakalım ordaki doktorlar ne diyecek.Çok küçük şans var ama o şans normal yolla da var dedi doktor.Ben ilaçla adet görüyorum.Diğer türlü zamanında adet görmüyorum.Erken menepoz dediler.Oluşan yumurtalar da sağlıklı olmayabiliyormuş.Sizin yaşınız benden daha genç belki o açıdan şansınız fazla olabilir.Allah hayırlısını versin.Yine de olumlu düşünmek lazım.İnşallah en kısa zamanda anne oluruz.Sevgiler...
Amh degerini normal tahlilde olmuyor sanirim onu özel yapdiriyorsunuz Vede en azindan normal yolla kücük bi sans veriyorlar bende yumurta olusmadigi icin o bile Yok yani normal yoldan sans.. Size özelden yazdim .. herseyin halkkmizda hayirlisi hoscakalin

Bnm fsh 50lerde amh 0,09 bu şekilde tüp bebek yapmıolarmış zaten..yumurtamda hiç oluşmuyor doktorlarda hiç umut vermiyor ama Allahtan ümit kesilmez tabi ki hayırlısı olsun hepimiz için

benim Amh 0.35 bir kere tup bebek denedim ve sonuc negatif cikti.dünya kadar para ümit hayal krikliklari.AMH 1.5 _2 olmadikca tutunmasi çok zormus.kibrisi cok arastirdim bikac tane referansla yakindoğu üniversitesi hastanesini ile görüstüm.Yumurta donasyonu icin.cok titiz calisiyolar. Allahin izniyle onu denemek istiyorum

benim Amh 0.35 bir kere tup bebek denedim ve sonuc negatif cikti.dünya kadar para ümit hayal krikliklari.AMH 1.5 _2 olmadikca tutunmasi çok zormus.kibrisi cok arastirdim bikac tane referansla yakindoğu üniversitesi hastanesini ile görüstüm.Yumurta donasyonu icin.cok titiz calisiyolar. Allahin izniyle onu denemek istiyorum
Kaç yaşındasınız..hayırlısı olsun inş hakkınızda

O süreçteki psikolojiyi merak ediyorum bebek az da olsa anneye benziyor mu..maliyet olarak kaça mal oluyor..çevremde hiç donasyon yapan yok varsa da bn bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirir misiniz

O süreçteki psikolojiyi merak ediyorum bebek az da olsa anneye benziyor mu..maliyet olarak kaça mal oluyor..çevremde hiç donasyon yapan yok varsa da bn bilmiyorum bu konuda beni bilgilendirir misiniz
Hazmedip yumurta almayi düsunmem pekde kolay olmadi. benim buldugum yer úniversite hastanesi oldugu icin daha iyi inceliyorlar ve fiyati digerlerine gore daha uygun 4050 euru. Bebek yumurta sahibine yada sprem sahibine benzer.Ama yumurta alip kendine benzedigini soyleyen bile var. Sormak istediginiz bisey varsa benim gorustugum hastanenin türkiyedeki asistanin numarasini verebilirim.Sagolsun cok ilgilendi benimle .belki sizede bi yardimi olur

Bi yerde okumusdum genetegi %10 bizden ve 3.aydan sonrada Zeka ile ilgili hormonlar bizden geciyor...
kibris dr.halil İbrahim beyle görüsdüm 5.500€ civari Tabi konaklama falan da hesaba katmaniz lazim

Hazmedip yumurta almayi düsunmem pekde kolay olmadi. benim buldugum yer úniversite hastanesi oldugu icin daha iyi inceliyorlar ve fiyati digerlerine gore daha uygun 4050 euru. Bebek yumurta sahibine yada sprem sahibine benzer.Ama yumurta alip kendine benzedigini soyleyen bile var. Sormak istediginiz bisey varsa benim gorustugum hastanenin türkiyedeki asistanin numarasini verebilirim.Sagolsun cok ilgilendi benimle .belki sizede bi yardimi olur
Şuan donasyon için hazır değilim ama numara olursa aklıma takılan bütün soruları sorarım tşkler

Back