YUMURTA DONASYONU için DR HİT mi yoksa BRITISH IVF mi seçilmeli????

Evet tekrar tek embriyo transferi yaptıracağım iki tane yaptırırsam tehlikeli olabilir diye düşünüyorum. Dediğim gibi ilk transfer de kalınlaşma oldu ona istinaden ara vermeden tekrar 2. Transferi yapalım dedim ama enteresan şekilde kalınlaşma olmadı ilaçları içiyorum hatta başka ilaç ilave etti bugünde regl oldum ilaçlara rağmen

Ya bende hazır donmuş yumurtalar var diye düşünmüştüm demekki o sırada kişiye tedavi uygulanıp yumurtalar geliştiriliyor
Aynen canım ne kadar toplanirsa sağlıklı emriyo elde edilirse o kadar tarnsfer oluyorsun tabiki sana da bagli dondurmaya da bilirsin istersen

Evet canım bana da aynısını söyledi rahimden dolayı iki tane transfer edemeyix dedi tek emriyo transfer ediyor teklikeliden ziyade bebek için biraz tutunmada soru oluyor biri gelişiyor diğeri gelişmiyor falan ama bakicaz artık inslaalh kalınlaşma olur canım ilac etki eder inşallah haber ver bana da

Evet tabiki haber veririm şuan kafamı karıştıran tek şey neden regl oldum birde simsiyah gerçe hoca olabilir dedi ama ??? Bilemedim

Merhaba, büyük araştırma sonucu yönümü tekrardan değiştirdiim Şu an tedavilerimi Vita Altera merkezinde başlatmış durumdayım.
Merhaba vita alterada tedavi oldunuz? mu bende orda düşünüyorum ins sonucunuz olumludur biraz ordaki süreç hakkında bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Merhaba nerde yaptınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…