Yumurta donasyonu 2024

Hiç ümitsizliğe kapılma rahim kalınlığı bir ay bir diğer ayı tutmayabiliyor. Akupunktur da şifa olsun inşallah. Tez zamanda güzel sonuçlarla sen de sürece başlayacaksın inanıyorum

Hiç ümitsizliğe kapılma rahim kalınlığı bir ay bir diğer ayı tutmayabiliyor. Akupunktur da şifa olsun inşallah. Tez zamanda güzel sonuçlarla sen de sürece başlayacaksın inanıyorum
İyi dileklerin içime ferahlık verdi, kalbimdesin

Ümitsizliğe kapılma lütfen,mutlaka bir yolu vardır,her ay değişebilir sonuna kadar devam edersin hayırlı haberler alırsın inşallah

Ümitsizliğe kapılma lütfen,mutlaka bir yolu vardır,her ay değişebilir sonuna kadar devam edersin hayırlı haberler alırsın inşallah
Çok candansiniz arkadaslar sagolun, aynı dertten muzdarip olunca güzel dilekler duymak bile insana iyi geliyor, inşallah hepimiz bu yolda bizim için hayırlı olan güzel sonuçlara ulaşırız...

Birsey sormak istiyorum canım, seni de rahatsız ediyorum, donasyona hazırlanırken sanırım adetin ikinci günü başlanıyor tedaviye, senin rahim hazırlığında doktor hangi ilaçları vermişti ve kac gün kac tane kullanmistin? Birde transfer adetin kaçıncı günü gerçekleşmişti? Bende bakuyu ciddi ciddi düşünmeye başladım da acaba onların rahim hazırlamaya ilaç protokolü nedir diye merak ettim, gerçi bu kişiye göre de değişir ama yinede cavaplayabilirsen çok sevinirim

Merhaba canım ben adetin ikinci günü 9 kasımda rahim kalınlığını ölçtürdüm ve TSH PRL E2 ve progesteron a baktırdım. Tahlil sonuçlarıma bakarak ilk önce estrofem e başladım günde 2 adet ve günde 1adette elenatal aldım . 4 günün sonunda estrofem günde 3adet almaya devam ettim. Transfere 5gün kala progestan fitile başladım sabah akşam ikişer adet. Transferden sonra da gün aşırı tek doz 50lik progestan iğne vurdurdum. İlaçlara hala devam ediyorum. Transfer 28 kasımda yapıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…