Merhaba arkadaşlar. Size kısaca hikayemden bahsetmek istiyorum. Yaşım 41 7 aylık bir ölü doğumum oldu 1 dış gebeliğim ve 4 düşük yaşadım. FSH ım yıllardır 18-21 arası gidip geliyordu AMH ım da son 2 yıldır 0,7 civarlarına düşmüştü. 5
tüp bebek tedavisi gördüm 1-2 yumurtam oluşuyor onlar da ya 5.günü göremedi ya da PGT den olumsuz döndü. Transfer yapılamadı. O kadar iğne ilaç ve yanında harcanan para da cabası. Hepsi çöp oldu. En son eşimle yumurta donasyonuna karar verdik. Ben olaya hep organ nakli gibi baktım. 9 ay taşıyacağım onun annesi ben olacağım babası da zaten eşim dedim. Ve Bakü’de Medical Plaza ile iletişime geçtik 2 ay yazıştık ve burada o kadar olumsuz yorum yapılmasına rağmen ekibin bizimle ilgilenmesi bizim güvenimizi kazanmaya yetti Geçen ay ilk önce eşim gitti sperm verdi 5.gün de ben gittim transferim yapıldı. 3 Embriyo transfer edildi 28.11 tarihinde az evvel de Betahcg sonucum 498,79 çıktı. Diyeceğim o ki önyargılı olmayın birinin kötü deneyimi sizi de kötü etkilemesin.