Hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız,ocakta iki transfer haberi bekliyicez o zaman siz ve sonshans47
Amin inşallah
Artık gerçekten bir süre sonra parayı da görmüyor insanın gözü. Hayırlısı ile tutunsunlar inşallahGüzel fiyat vermişler size, benim sadece transfer 5000€ bende ileri yaş (43) Hayrla tutunsun bebişlerimiz, amin
Benim transferim 28 kasımda yapıldı inşallah yarın kese göreceğimHayırlı olsun inşallah güzel haberler alırsınız,ocakta iki transfer haberi bekliyicez o zaman siz ve sonshans47
Evet haklısınız benimde tüp bebekte 7 denemem oldu. Artık bedenen ve ruhen o kadar yoruldum ki para düşündüğüm son şey oldu. Tabi ki burda maddi sebeplerden dolayı tedavisini geciktirmek zorunda kalan arkadaşlarımız da var. Onlar içinde duam inşallah gönüllerince olsun herşey umulmadık yerlerden Rabbim kapılar açsın ve hepimiz biran önce yavrularımızı kucağımıza alalım.Amin inşallahyarın dr randevum var inşallah keseyi göreceğiz
Artık gerçekten bir süre sonra parayı da görmüyor insanın gözü. Hayırlısı ile tutunsunlar inşallah
Benim transferim 28 kasımda yapıldı inşallah yarın kese göreceğim
ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAmin inşallahyarın dr randevum var inşallah keseyi göreceğiz
Artık gerçekten bir süre sonra parayı da görmüyor insanın gözü. Hayırlısı ile tutunsunlar inşallah
Doktorum Serdar çelik
Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dediArkadaşlar Bakü ile ilgili bilgisi olan var mı
Allah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsinDoktorum Serdar Çelik
Valla bende Kıbrıs'ta çok yerle görüştüm. Baküylede görüştüm. Bakunun ilgisi ve verdiği fiyat daha çok hoşuma gitti. Eğer paramı toplayabilirsem orayı düşünüyorum. Gidebilirsem mutlaka burdan size yazarımYa aslında nasip kısmet tamamen de işte yine de referansı yüksek olan yer olsun istiyo insan,ben hala girişimde bulunamadım,İsmet gün diye bir doktor adını çok gördüm Halil ibrahim tekin adını çok gördüm ama o hitteymiş hit için iyi diyen de var kötü diyende var,bir iki klinik öneren deneyimliler de oldu bakalım nasıl olacak
Bayağı fiyat farkı varYok hayır kafam karışmadı. Ama fiyatlar 3 te bir fiyat Kıbrıs’a göre diye duymuştum. Bir araştırayım diye düşündüm. Yani o kadar fiyat farkı var mı ki diye
İstedikleri testler ve doktor raporları işlemleriyle meşgulüm şimdilik. Klinikle gün içerisinde görüştük. Onlarda uygun donörün araştırmalarına başlamışlar. Size uygun birkaç donör var bilgilerini göndereceğiz dediler
Güzel haberlerinizi bekliyoruzMerhaba kızlar, bende ocak ayında transfer olcam hiçbirimizin emeği boşa gitmesin, aminnartık çok yorulduk
Evet mesela benEvet haklısınız benimde tüp bebekte 7 denemem oldu. Artık bedenen ve ruhen o kadar yoruldum ki para düşündüğüm son şey oldu. Tabi ki burda maddi sebeplerden dolayı tedavisini geciktirmek zorunda kalan arkadaşlarımız da var. Onlar içinde duam inşallah gönüllerince olsun herşey umulmadık yerlerden Rabbim kapılar açsın ve hepimiz biran önce yavrularımızı kucağımıza alalım.
Siz ilk denemede mi pozitif gordunuz ?Doktorum Serdar Çelik
Amin inşallah tabii ki haberdar ederimAllah hayırlısıyla kucaginiza almayı nasip etsingelişmelerden bizi haberdar ederseniz sevinirim
Bu fiyatın içinde genetik test ve cinsiyet seçimi de var mı acaba?Tedaviye başlamadım ama detaylı görüştüm. İlgileri çok güzel şimdilik. Konaklama dahil 4000€ dedi
Aaa ben Ocak sandım,karıştırmışı çok sevindimAmin inşallahyarın dr randevum var inşallah keseyi göreceğiz
Orda nasıl fiyatlar pekiValla bende Kıbrıs'ta çok yerle görüştüm. Baküylede görüştüm. Bakunun ilgisi ve verdiği fiyat daha çok hoşuma gitti. Eğer paramı toplayabilirsem orayı düşünüyorum. Gidebilirsem mutlaka burdan size yazarım
Bende sperm donasyon fakat çok günahOrda nasıl fiyatlar peki
Çok geçmiş olsun. Ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Çünkü benim de böyle bir geçmişim var.Merhaba hanımlar benim tek gebelik şansım yumurta donasyonu ile olacağını söylemişti doktorum o yüzden hiçbir tedavi geçmişim yoktu iki kez donasyon yapıp hamile kaldım fakat kalbi durup kaybettim bebeklerimi şimdi görüştüğüm klinik bir kaç kan testi istedi onları yaptiripp dondurulan iki embriyom var onların transferi için gideceğim tekrar.yani sizlerinde pihtilasma gibi testleriniz daha önce yapmadiysaniz yapın yasamayin yaşadıklarımı
Merhaba hanımlar benim tek gebelik şansım yumurta donasyonu ile olacağını söylemişti doktorum o yüzden hiçbir tedavi geçmişim yoktu iki kez donasyon yapıp hamile kaldım fakat kalbi durup kaybettim bebeklerimi şimdi görüştüğüm klinik bir kaç kan testi istedi onları yaptiripp dondurulan iki embriyom var onların transferi için gideceğim tekrar.yani sizlerinde pihtilasma gibi testleriniz daha önce yapmadiysaniz yapın yasamayin yaşadıklarımı
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederiznerede devam ediyosunuz acaba
Çok geçmiş olsun,tavsiyeler için de çok teşekkür ederiz,şimdi nerede devam ediyosunuz pekiMerhaba hanımlar benim tek gebelik şansım yumurta donasyonu ile olacağını söylemişti doktorum o yüzden hiçbir tedavi geçmişim yoktu iki kez donasyon yapıp hamile kaldım fakat kalbi durup kaybettim bebeklerimi şimdi görüştüğüm klinik bir kaç kan testi istedi onları yaptiripp dondurulan iki embriyom var onların transferi için gideceğim tekrar.yani sizlerinde pihtilasma gibi testleriniz daha önce yapmadiysaniz yapın yasamayin yaşadıklarımı