• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta catlatma ignesi

Nooram

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
421
507
33
26
Merhaba arkadaslar, benim bir sorum olucakti!
Az önce yumurta catlama ignesi yaptim kendime, ama alisik oldugumdan bir az daha agrili oldu, ve biraz kucuk damla kan cikti... kan cikmasi kötu birsey degil mi sizce? Insallah yanlis birsey yapmamaisimdir... sizlerden cevap bekliyorum lutfen

Az önce yumurta catlama ignesi yaptim kendime, ama alisik oldugumdan bir az daha agrili oldu, ve biraz kucuk damla kan cikti... kan cikmasi kötu birsey degil mi sizce? Insallah yanlis birsey yapmamaisimdir... sizlerden cevap bekliyorum lutfen
Aylardır yapıyorum ben o çatlatma iğnelerini kan çıkması anormal bir durum değil hiç sıkma canını tedavin hayırlı olsun.

Birsey olmaz cnm

Endiselenme canim kilcal damara denk gelmistir. Bende de cok oluyor catlatma ignesinde degilde digerlerinde cok yasadim.

Kizlar bende yarin basliycam Allah izin verirse aksam 9.30 da yapsam hergun ayni saatte mi olmasi gerekiyor bana biraz anlatirmisiniz

Ayni saatte yapsan daha iyi olur. Bana ozellikle soylemislerdi ayni saatte yapmaya dikkat et diye
Ya doktorda oyle demisti ve bana 6 da yapmami soylemisti ama ben calistigim icin bazi gunler dokuzda cikiyorum o yuzden 9.30 da yapsammi diye yarin doktorla konuscam ama heycandan duramiyorum

Back