• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlamasına rağmen gebelik oluşmayanilirmi?

Poli545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
5
0
1
24
Kızlar lütfen bana yardımcı olun, bu ay yumurta büyütme ilacı içtim be 24mm büyüdü sonra çatlatma iynesi vuruldum adetimin 18 günü çatladı ilişkiyexe girdik sizce hamile kalmışmıyımdır? İçimde kötü bir his var kalmamışım gibi hissediyorum:110::110:

adet olabiliyorsak yumurtamızda çatlıyor demektir yani her yumurta çatladığında kesin hamilelik oluşacak diye birşey yok adet günün geçene kadar gebelik testi yapsandan sonuç hamile çıkar çünkü çatlatma iğnesinde hcg hormonu var . Yumurtan çatladığı günden ondört gün sonra adet olman lazım eğer olmazsan o zaman gebelik testi yapıp kesin sonuç alabilirsin canım

Bu kadar stres yaparsanız olacagi varsada olmaz.

5,6 aydır doktor muayenesi alıyorum, 2 yıldır evliyim ve hiç gebe kalmadım bu yüzden şimdede korkuyorum kalmazsam diye, bide bir sorum daha var benim vücut ısım yumurtam çatladığında 37 iydi ve şimdi 36,8 oluyor eğer hamileysem vücut ısım düşmelimi yoksa kalkmalımı?

5,6 aydır doktor muayenesi alıyorum, 2 yıldır evliyim ve hiç gebe kalmadım bu yüzden şimdede korkuyorum kalmazsam diye, bide bir sorum daha var benim vücut ısım yumurtam çatladığında 37 iydi ve şimdi 36,8 oluyor eğer hamileysem vücut ısım düşmelimi yoksa kalkmalımı?
Yumurtlamada1 - 1,5 derece yükselir sabah yataktan kalkmadan hiç birşey yiyip içmeden dil altından ölçülür eğer gebelik oluştuysa yüksek olarak devam eder canım. Umarım gebelik tutmuştur keşke tek bir günü değilde bir kaç günü değerlendirseydin.

Olusmayabilir tabiki
Ve adet olmasina rağmen yumurta sorunlu olabilir
Catliyo görünüyo ama kalitesiz olabilir...

Yumurtlamada1 - 1,5 derece yükselir sabah yataktan kalkmadan hiç birşey yiyip içmeden dil altından ölçülür eğer gebelik oluştuysa yüksek olarak devam eder canım. Umarım gebelik tutmuştur keşke tek bir günü değilde bir kaç günü değerlendirseydin.
Öncelikle cevabın için teşekkürler canım:KK200: bebek sahibi olmak çok istiyoruz inşalah hamiş kalırım, önceden 36,6 oldu sonra 37, 36,6 oldu tekrar bu esnada yumurtam çatladı ve sonra 36,8 oluyo 2 gündür ne anlama geldiğini almadım kafam karıştı sizce hamilelik belirtisimi?

Öncelikle cevabın için teşekkürler canım:KK200: bebek sahibi olmak çok istiyoruz inşalah hamiş kalırım, önceden 36,6 oldu sonra 37, 36,6 oldu tekrar bu esnada yumurtam çatladı ve sonra 36,8 oluyo 2 gündür ne anlama geldiğini almadım kafam karıştı sizce hamilelik belirtisimi?
Canım gebelik oluşmuşsa ateş düşmez yüksek olarak devam eder deniliyor ama ben bu yönteme pek güvenmiyorum açıkçası vücut ısısı çok kolay değişen bişey sonuçta. En temizi ovulasyon testiyle takip yapmak. Eğer yumurta çatladıktan sonra test yapmaya devam edersen ve gebelik oluşursa t çizgisi tekrar koyulaşmaya başlar.

Back
X