Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merve

Pardon Merve ben 3ünüde aynı gün yaptın sandım senin pik olmus ve catlamış ortadaki pik en sondaki de catlamış gosteriyor senin ki de sıkıntı yok ki
Pikim senin bahsettiğin istenilen koyulukta değil anladığım kadarıyla. Benim sorunum yok canım düzgün yumurtluyorum. Tüm değerlerim normal çok şükür regl saat gibi geliyor. Ama en koyusu piktir yani illa kopkoyu ya da 2. Daha koyu olmak zorunda değil onun için gösterdim. Bak ikinci çizginin sanki solu tam dolmamış gibi. Ama kafa karıştıracak bir durum yok öncesi ve sonrası belli.

Canım benım senin ki pik olmus ama o arkadasın ki hiç pik olmamıs sen o testlerde koyuluk gördün mü?
Lh dalganan bi hormon ya koyulasır silinir ama onemli olan aynı koyulukta olması değilmi ben onu dedim arkadaşa onun ki hiç pik olmamıs senin ki gibi koyuluk varmı orda butun arkadaslar yok diyor tek ben değil

Evet tum yazdiklarnza katiliyorum bnce hepsi dogru tespitler

Ciddi bir siliklesme var ama bu kadar dalgalanma olmaz ki. Bana dünkü pik geliyo. Testin rengi solmuş gibi dünden beri beklediği için. Ama önümüzdeki günleri de çok merak ediyorum. Takipte kalalım bakalım.

Ciddi bir siliklesme var ama bu kadar dalgalanma olmaz ki. Bana dünkü pik geliyo. Testin rengi solmuş gibi dünden beri beklediği için. Ama önümüzdeki günleri de çok merak ediyorum. Takipte kalalım bakalım.
Merve senin testlerin de sıkıntı yok senin yumurtlaman olmuş

-Yagmur- canım benim testlere de bakabilr misin? Kaç gündür koyu gidiyor ama hala pik olmadı pkostan mı böyle oluyor yoksa innovita test iyi değil mi birşey anlamadım ben bu işten

Eklentiler

• IMG_20200811_172706.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 19
-Yagmur- canım benim testlere de bakabilr misin? Kaç gündür koyu gidiyor ama hala pik olmadı pkostan mı böyle oluyor yoksa innovita test iyi değil mi birşey anlamadım ben bu işten
Canım daha pik olmamış testlere devam et, bir anda da koyulaşabilir hiç belli olmuyor işi, innovita iyi bir marka testlerinde sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…