Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yellow diamond

!!!
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
233
338
103
Merhaba bana yardımcı olur musunuz Sizce yumurtlama olmuş mu ve yumurta çatlamış mı

Eklentiler

• 20200811_124554.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 86
Dün koyulaşmış bugün silinmiş çatlamış lh azalmış neden yanlış yönlendiriyim ki?
Lh İnsan vicudun da her zaman olan bir hormon yani silikte olsa her zaman cizgi cıkar . Biraz koyulaşıp tekrar düşer, sonra tekrar koyulaşır bu normaldir önemli olan t cizgisi nin de c kadar koyu veya daha koyu olmasıdır. Bu testlerde oyle bişey yok yani yumurtlama gercekleşmemiş daha demek oluyor buda.

Oyle mi diosunuz peki koyulasip siliklesmesi neden olmustur sizce acaba yumurtlamayacak miyim
Her an yumurrlayabilirsiniz bunu koyuluga göee söylemek doğru olmaz. Cunku sürekli iniş çıkış gösteren bir hormon lh. Çok çok silikken de birden pik olabilir. Siz duzenli ve sıvı alımını bir iki saat önceden bırakarak sıkışık olmayacak şekilde yapmaya devam edin.

Hormonlarla aram gerçekten iyi :) silikleşmiş zaten düne göre bu da lhın düştüğünün yumurta baskısının azaldığının bi göstergesi. Ama sen öyle diyosan ne deyim artık bilemedim canım

Hormonlarla aram gerçekten iyi :) silikleşmiş zaten düne göre bu da lhın düştüğünün yumurta baskısının azaldığının bi göstergesi. Ama sen öyle diyosan ne deyim artık bilemedim canım
Dogrudur birşey demiyorum ama bu test herkezde aynı gösteriyor sadece bende olsa tamam diyeceğim ve burda herkes bilir onun pik olmadıgını. Surekli inip cıkan bi hormon oldugunu bilirler dediğin gibi yumurta baskısının azaldığını gosteriyor sa da yinede pik olmamıs ki pik olması için lh tavan yapması gerekir yani kopkoyu cıkar.

Cok tesekkurler kizlar yapmaya devam edicem o zaman bakalim bi de dun cok su icmistim unutup dusunuyorum da belki de su seyreltti yani belki de dun pikti iste duzgun usuluyle yapmak lazim bu testleri sonra bole dusunuyorum nedir die

t c kadar koyu olmalı yada c den daha koyu aynı satte sıvı alımına dikkat edip yapin her an pik olabilir

Merhaba bana yardımcı olur musunuz Sizce yumurtlama olmuş mu ve yumurta çatlamış mı
Henüz yumurtlama yok canım lh dalgalanması olabiliyo çok kullandım bu testleri doktor dalgalanma olabilir dedi sabırla devam et teste bende de oldu bir gün biraz daha koyu diğer gün daha silik olması kesinlikle yumurtlama olmamış aynı renkte yada daha koyu olmalı t çizgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…