Yumurta çatlaması ve tedirginlik ..fikirlerinizi alabilirmiyim ?

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
101
Puanlar
73
Merhaba kızlar sorun şu ki bu ayın 3ü yumurta çatlama günümdü tabiki şu telefona yüklediğimiz takvimim tarzı programa göre tahmini günüm buydu .. Ve ben korunmasız olarak 4 ünde ilişki yaşadım gebe kalma ihtimalim varmıdır diye düşünüyorum başına böyle birşey gelen varmı hani yumurta çatlama gününden 1 gün önce 1 gün sonra ilişki yaşayıp hamile kalan ? Tedirgnlik yazdım ama tatlı bir tedirginlik tabi bu ama 2 düşükten sonra önlemimi alıp coraspin fln kullanmaya başlamak istiyorum erkenden çünkü kan pıhtılaşmam var maalesef ,tekrar yaşatmasn rAbbim kimseyede yaşatmasın ..Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.

Evet canım ben o şekilde hamile kaldım telefondaki takvimlerden kullanıyordum tam yumurtlamayı gösterdiği gün hamile kalmışım

Bizdede bi gün sonrası ilişki olduğundan aklıma takıldı tabi kısmette .. tam 1 hafta oldu yumurtlama tarihime bugnde aşırı bel ve kasık ağrısı çektim daha reglime 6 gün var şaşırdım olmazdı böle hadi bakalım bekleyip görcez :))) Bi ihtimal olabilir yani ..

Hayırlısı olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…