- 13 Haziran 2020
- 534
- 304
- 23
- 29
- Konu Sahibi Uzunkiprik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O şekilde olduğu zmn mı çatlamış oluyor?Canım orda pik yok yarın tekrar aynı saatte yapmalısın t en az c kadar koyu olmalı yada c den koyu olmalı✔
Anladım canım. Peki neden 3 gündür yaptığım test böyle koyu çıkıyor kiİki çizginin eşit koyulukta olması lazım. Ertesi gün de 2. Çizgi silikleşmeli.
Ewt doktorum polikistik over olduğunu söylemiştiYaklaşıyor demek ki. Biraz da lh yüksek olabilir sizin. Ben kaset test kullandım bu kadar birbirine yakın olmadı bende.
Pco filan var mı? Varsa o da kafa karıştırır.
5 gün önce doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda yumurtamın 17 milim olduğu görünmüştü doktor 2 güne çatlar demişti ama henüz bişey yokYumurtlaman yakın ama yumurtlama olmamış
Çatlayamayıp büyümeye devam ediyor. Çünkü pko. Maalesef bu testler yardımcı olamaz sana. Bi arkadaş var5 gün önce doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda yumurtamın 17 milim olduğu görünmüştü doktor 2 güne çatlar demişti ama henüz bişey yok![]()
Hayır o şekilde pik yapıyor ertesi gün bir daha yapıyorsun o zaman t silikleşmiş oluyor o zaman çatlamış oluyor. Bugünleri hep degerlendirmelisinO şekilde olduğu zmn mı çatlamış oluyor?
Peki doğru kullandınmı yani şu şekilde ilk idrar olmayacak sıkışık ta olmayacaksın hergun aynı saatte ve ıkı saat sıvı alımı olmadan yapılacak bunlara uydunmu uymadıysan belkide yumurtlama oldu da kacırdın cünkü dogru göstermesi için bu anlattıklarım çok önemli5 gün önce doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda yumurtamın 17 milim olduğu görünmüştü doktor 2 güne çatlar demişti ama henüz bişey yok![]()
Tabikii. Hergün aynı saatte yapıyorum ama ilk defa bugün sıvı almamayı unuttuğum için her zmn yaptığım saatten 2 saat sonra yaptım.Peki doğru kullandınmı yani şu şekilde ilk idrar olmayacak sıkışık ta olmayacaksın hergun aynı saatte ve ıkı saat sıvı alımı olmadan yapılacak bunlara uydunmu uymadıysan belkide yumurtlama oldu da kacırdın cünkü dogru göstermesi için bu anlattıklarım çok önemli
Amin. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldurur İnşAllahHayır o şekilde pik yapıyor ertesi gün bir daha yapıyorsun o zaman t silikleşmiş oluyor o zaman çatlamış oluyor. Bugünleri hep degerlendirmelisinrabbim kucagını doldursun inşallaj
![]()
Yavaş buyuyor olabilir bekle bakalım belki yarın pik olurTabikii. Hergün aynı saatte yapıyorum ama ilk defa bugün sıvı almamayı unuttuğum için her zmn yaptığım saatten 2 saat sonra yaptım.
İnşAllah bakalımYavaş buyuyor olabilir bekle bakalım belki yarın pik olur
Hangi testlerden kullanmalıyım peki?Çatlayamayıp büyümeye devam ediyor. Çünkü pko. Maalesef bu testler yardımcı olamaz sana. Bi arkadaş varGizemm0 . Bir ay beraber takip ettik neredeyse her gün pik olmuştu.
Bu testler kandaki lh yükselmesini ölçer. Pkoda lh yüksektir daima. Bu testler sağlıklı sonuç vermez. Yani hiçbiri. Test yapma. Oluruna bırak. Çünkü bunlar da insanı strese sokuyor.Hangi testlerden kullanmalıyım peki?
Valla ne yapacağımı şaşırdımBu testler kandaki lh yükselmesini ölçer. Pkoda lh yüksektir daima. Bu testler sağlıklı sonuç vermez. Yani hiçbiri. Test yapma. Oluruna bırak. Çünkü bunlar da insanı strese sokuyor.
Ben gözlemlerimce yorum yapıyorum. Gebelik topiklerine filan katılabilirsin pko ile ilgili topiklerde daha çok yardımcı olurlar.Valla ne yapacağımı şaşırdımbende yumurtlama günlerini kaçırıyorum herhalde diye düşündüğümden bu testlere başladım
![]()