• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlaması kaç gün sürüyor?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uzunkiprik

🍓
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
534
304
23
29
Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testimde ikinci çizgi 3 gündür koyu çıkıyor çatışması bu kadar uzun sürebiliyor mu acaba?

Eklentiler

• 20200705_223455.webp
    20200705_223455.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 228
Canım orda pik yok yarın tekrar aynı saatte yapmalısın t en az c kadar koyu olmalı yada c den koyu olmalı✔️

İki çizginin eşit koyulukta olması lazım. Ertesi gün de 2. Çizgi silikleşmeli.

Yaklaşıyor demek ki. Biraz da lh yüksek olabilir sizin. Ben kaset test kullandım bu kadar birbirine yakın olmadı bende.
Pco filan var mı? Varsa o da kafa karıştırır.

5 gün önce doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda yumurtamın 17 milim olduğu görünmüştü doktor 2 güne çatlar demişti ama henüz bişey yok 🤷‍♀️
Çatlayamayıp büyümeye devam ediyor. Çünkü pko. Maalesef bu testler yardımcı olamaz sana. Bi arkadaş var Gizemm0 Gizemm0 . Bir ay beraber takip ettik neredeyse her gün pik olmuştu.

5 gün önce doktor muayenesine gitmiştim ultrasonda yumurtamın 17 milim olduğu görünmüştü doktor 2 güne çatlar demişti ama henüz bişey yok 🤷‍♀️
Peki doğru kullandınmı yani şu şekilde ilk idrar olmayacak sıkışık ta olmayacaksın hergun aynı saatte ve ıkı saat sıvı alımı olmadan yapılacak bunlara uydunmu uymadıysan belkide yumurtlama oldu da kacırdın cünkü dogru göstermesi için bu anlattıklarım çok önemli

Peki doğru kullandınmı yani şu şekilde ilk idrar olmayacak sıkışık ta olmayacaksın hergun aynı saatte ve ıkı saat sıvı alımı olmadan yapılacak bunlara uydunmu uymadıysan belkide yumurtlama oldu da kacırdın cünkü dogru göstermesi için bu anlattıklarım çok önemli
Tabikii. Hergün aynı saatte yapıyorum ama ilk defa bugün sıvı almamayı unuttuğum için her zmn yaptığım saatten 2 saat sonra yaptım.

Hangi testlerden kullanmalıyım peki?
Bu testler kandaki lh yükselmesini ölçer. Pkoda lh yüksektir daima. Bu testler sağlıklı sonuç vermez. Yani hiçbiri. Test yapma. Oluruna bırak. Çünkü bunlar da insanı strese sokuyor.

Bu testler kandaki lh yükselmesini ölçer. Pkoda lh yüksektir daima. Bu testler sağlıklı sonuç vermez. Yani hiçbiri. Test yapma. Oluruna bırak. Çünkü bunlar da insanı strese sokuyor.
Valla ne yapacağımı şaşırdım 🤷‍♀️ bende yumurtlama günlerini kaçırıyorum herhalde diye düşündüğümden bu testlere başladım 😏

Valla ne yapacağımı şaşırdım 🤷‍♀️ bende yumurtlama günlerini kaçırıyorum herhalde diye düşündüğümden bu testlere başladım 😏
Ben gözlemlerimce yorum yapıyorum. Gebelik topiklerine filan katılabilirsin pko ile ilgili topiklerde daha çok yardımcı olurlar.

Back