Yumurta çatlamaması

gixmooo10

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
160
51
32
Merhaba 9 u sabahı yaptığım ovu testinde pik gördüm, bugün de sabah yaptım pikti üzerinden 8 saat geçti yaptım yine pik. Stres oldum bana bu konuyla alakalı bilgi verebilecek car mı ?
Sol kaşığıma ağrı giriyor baskı oluyor.

Eklentiler

• IMG_8397.jpeg
    180,8 KB · Görüntüleme: 36
Ağrı yumurtlama ağrısı işte yumurta çatlama olduğunda zaten 48 saat yaşıyor benim bildiğim o yüzden yumurtlama öncesi ve sonrasındaki 2 günü de değerlendirin diyorlar ya

Ağrı yumurtlama ağrısı işte yumurta çatlama olduğunda zaten 48 saat yaşıyor benim bildiğim o yüzden yumurtlama öncesi ve sonrasındaki 2 günü de değerlendirin diyorlar ya
Geçen ay pik gördüğümün ertesi günü çatlamıştı. 2 gündür pik görüyorum acaba neden ki dedim. Testlere devam edeceğim ama bu akşam da yapsam mı test

Cannmb buarada suanda testin pikkennbelirtilern ne

Cannmb buarada suanda testin pikkennbelirtilern ne
Canım sol kasığımda inanılmaz ağrı ve batma oluyor çok rahatsız edici bi durum. Geçen ayda böyle olmuştu daha önce bu kadar hissetmemiştim yada ben üzerinde durmadım hiç. Şuan da ağrım var bugün baya arttı 2.günü pik’in. Saat 9 da tekrar yaptım test çatlmaış gibi gördüm anlayamadım. Gözlerim artık beni yanıltıyor.

Eklentiler

• IMG_8401.jpeg
    157,2 KB · Görüntüleme: 22
  • FFDA46CC-C22C-497B-BE8E-9857776BBBD6.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 16
İki gün pik olur sonra silikleşir çatlar bugünleri değerlendirin

Aa sanki gerçekten silikleşiyor. Kız gecede bi yap ozman bugece ılskı yap catladgnı düşünüyor isen

İki gün pik olur sonra silikleşir çatlar bugünleri değerlendirin
Merhaba değerlendirdim.Şuan ağrım var 2.günü pikin çatlamıştır belki diye test yaptım.

8-9-10 değerlendirdim.

Eklentiler

• FFDA46CC-C22C-497B-BE8E-9857776BBBD6.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 23
Aa sanki gerçekten silikleşiyor. Kız gecede bi yap ozman bugece ılskı yap catladgnı düşünüyor isen
Bugün gündüz değerlendirmiştim. Sperm sorunu yok ama sanki böyle iş miş gibi olunca bizde istek olmuyor. Yarın çatlarsa değerlendirsem olur mu ki.

İkigün pik üçüncü gün çatlama oldu değerlendirdim gebede kaldım ama düşükle sonuçlandı

Stres yapma normal herşey
Geçen ay pik görüp ertesi gün direk çatlamıştı ama ben doğru düzgün değerlendirememiştim.
27 kasımda reglim başladı 1 aralıkta bitti biter bitmez ovulasyon testine başladım.
9 Aralık döngümün 13. Günü pik gördüm
10 aralıkta pik daha çatlamadı.
4-6-8-9-10 Aralık değerlendirme yaptım. Şuan sol kasıkta inanılmaz ağrı ve baskı var sürekli tuvalete gidiyorum ve afedersin çok gazım var.
Şimdi sormak istediğim şu
Eşim asker biz Suriye sınırındayız biraz ortalık
O da bende stresliyiz. Yarın yumurta çatkadı diyelim değerlendirme yapamazsam yine de tutma ihtimali var mı Tabi çatladığında hemen değerlendirme gibi birşey olma ama akşam işten geldiğinde veya 9-10 gibi değerlendirme yapsam tutar mı bu işlerden pek anlamıyorum. Oğlumda pik gördüğüm gün ve sonraki 2 günü değerlendirip bırakmıştım tutmuştu.

İkigün pik üçüncü gün çatlama oldu değerlendirdim gebede kaldım ama düşükle sonuçlandı
Ayyyy canımmmm çok üzüldüm/ bende oğlumdan önce üst üste kimyasal geçirdim. Ocak-şubat ayında Mart ayında ise oğlum tuttu. Zor bir süreç oluyor şuan o yüzden korkutorumZ

Tutar canım spermler 3 gün canlı kalıyormuş doktorum öyle dedi

Ayyyy canımmmm çok üzüldüm/ bende oğlumdan önce üst üste kimyasal geçirdim. Ocak-şubat ayında Mart ayında ise oğlum tuttu. Zor bir süreç oluyor şuan o yüzden korkutorumZ
Desteğin benim için çok kıymetli teşekkür ederim

Tutar canım spermler 3 gün canlı kalıyormuş doktorum öyle dedi
Her yerde bilgiler farklı yazıyor insanın kafası karışıyo bu sıra da tabi kendimi çok dinlemeye başladım hata yapıyorum ama istemsiz oluyor.
Desteğin benim için çok kıymetli teşekkür ederim
Canım yaşayan anlar emin ol çok stresli zamanlar geçirdim bende çok ağladım gözümle gördüm mesela bide o beni çok etkiledi. Şuan nasılsın ne durumdasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…