• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlamaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Rapunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
79
33
38
37
Kızlar merhaba ben 2.5 yıldır bebek istiyor ve bunun için çaba harcıyorum hemen hemen her yöntemi denedim lakin olumlu sonuç alamadım en son sebepleri araştırırken yumurtamın olgunlaştığını ancak çatlamadığını tespit ettim aranızda bu sorunu yaşayan ve düzelen oldu mu? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim

Polikistik over mısınız? Doktorunuz size neden çatlamadığı ile ilgili bir bilgi verdi mi ya da destekler ile çatlatılabilir.

Olgunlaşıp çatlamadığını nasıl tespit ettiğiniz? Bunu doktor takip edip söyleyebilir ancak. Eğer doktorunuz söylediyse yumurta gerekli olgunluğa geldiğinde çatlatma iğnesi verir çatlaması sağlanabilir bu şekilde

Hem ilaçla hem iğne ile olgunlaştırıldı yumurta daha sonra çatlama iğnesi uygulandı ama yumurta çatlamayıp kiste dönüştü . Bende ovülasyon testiyle evde takip yaptım maalesef çatlama göremiyorum

Hem ilaçla hem iğne ile olgunlaştırıldı yumurta daha sonra çatlama iğnesi uygulandı ama yumurta çatlamayıp kiste dönüştü . Bende ovülasyon testiyle evde takip yaptım maalesef çatlama göremiyorum
Bende de o sıkıntı vardı. Kocaman kistlerden bıktım artık ve adet de göremiyodum haliyle. tüp bebek denedim ve gördüm ki yumurtaların kalitesiz oluşundan kaynaklanıyor o durum

Kızlar merhaba ben 2.5 yıldır bebek istiyor ve bunun için çaba harcıyorum hemen hemen her yöntemi denedim lakin olumlu sonuç alamadım en son sebepleri araştırırken yumurtamın olgunlaştığını ancak çatlamadığını tespit ettim aranızda bu sorunu yaşayan ve düzelen oldu mu? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bende de aynı sorun vardır canım ama benim yumurtalar ne gelişiyor nede çatlıyor :KK43: :KK43: pko var bende

Testleriniz silikleşmiyor muydu nasıl anladınız çatlamadığını

Back