• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta çatlama

Merhaba arkadaşlar ben doktora gittim eşimde çok şükür sorun çıkmadı ama adetim sürekli 35 38 hep böyle geç ve düzensiz oluyor doktor yumurtaların çatlamıyor dedi çatlatma iğnesi yaparız dedi adetin ilk gününden sayıp 14 günü gel dedi alttan muayene yapıp ultrason takibe alıcaz dedi böyle birşey yaptıran oldu mu önümüzde ki hafta adet olmayı bekliyorum da nasıl bir işlem süreci oldu sizde yazar mısınız ilk kez bn gidecem de muayene normalde okudum hep adetliyken sanırım bi ilaç kullanıyorlarmış ama doktor söylemedi hiç öyle ve adetten 14 gün çağırdı
Merhaba ben 18 inde iğne vurundum 14 gün sonra adet görmesen hamilesin dedi şuan göğüs agrım var fakat test yaptım biri pozıtıf bırj negatif cıktı 14 gün bekleyemem erken yaptım ve sonuclae beni yanılttı iğne olduktan 14 gün sonra adet görüyormusshn cunki iğnenin etkisi o şekilde dışarı atıyormuş ama hamile olursan adet görüyormussun inş hamilesindir

Yumurta çatlatma iğnesinden sonra hamile olan varmı acaba ben 1 senedir cocuk için ugrasıyprum iğne vurundum fakat testlerin biri negatif biri pozitif cıktı kac gün daha beklemem lazım 18 inde iğne vurundum bugun 11 inci günüm göğüs agrım ve baş agrılarm cok yardımcı olurmusunuz

Merhaba ben 18 inde iğne vurundum 14 gün sonra adet görmesen hamilesin dedi şuan göğüs agrım var fakat test yaptım biri pozıtıf bırj negatif cıktı 14 gün bekleyemem erken yaptım ve sonuclae beni yanılttı iğne olduktan 14 gün sonra adet görüyormusshn cunki iğnenin etkisi o şekilde dışarı atıyormuş ama hamile olursan adet görüyormussun inş hamilesindir
Canım ben daha 31 Aralık’ta 14 günüm gidecem muayene için sanırım ara ara gidecem o süreçte yumurta büyümesi için ama evet 14 gün sonra test yapmak lazım çünkü yalancı pozitif çıkıyormuş

Yumurta çatlatma iğnesinden sonra hamile olan varmı acaba ben 1 senedir cocuk için ugrasıyprum iğne vurundum fakat testlerin biri negatif biri pozitif cıktı kac gün daha beklemem lazım 18 inde iğne vurundum bugun 11 inci günüm göğüs agrım ve baş agrılarm cok yardımcı olurmusunuz
14 gün beklemen lazım canm test yanıltır şuan sadece insan sabırsızlanıyordur mutlaka ama 3 gün daha bekle inş hamilesindir rabbim hayırlı evlat nasip etsin

Canım ben daha 31 Aralık’ta 14 günüm gidecem muayene için sanırım ara ara gidecem o süreçte yumurta büyümesi için ama evet 14 gün sonra test yapmak lazım çünkü yalancı pozitif çıkıyormuş
Evet bende gittim 1 ay kadar yumurtalıgım istedikleri kadar büyüdü daha sonra iğne vurundum inş allahım nasip eder bütün cocuk isteyen Kadınlarımız a teşekkür ederim

Merhaba bende adetin 3.gününde gittim tahlil muayene vs yapıldı. İstersen klomene başlayalım dedi bende bir ay daha deneyim dedim o zaman 14.günü gel yumurtana bakalım dedi. Cuma günü gideceğim bende bu soruyu soruyordum kendime gittiğimde yumurta büyükse doktor iğne vuruyor mu acaba diye
Evet yumurta büyüdüğünde iğne vuruluyor sonra 36 saat sonra ilişki öneriliyor gün belirliyorlar daha sonra 14 gün sonra adet olman gerekiyor olmaz isen hamilesin denildi bana

Benim 2. Cuma günü test yapıcam inş bu sefer tutmuştur 2 seneyi geçti evliliğim hayla tık yok
Merhaba bende iğne vurundum ama bugun 18 gunum adet olmadım acaba adet oldunuz mu olduysanız kacıncı gun oldunuz ya da hamılemısınjz acaba

Merhaba bende iğne vurundum ama bugun 18 gunum adet olmadım acaba adet oldunuz mu olduysanız kacıncı gun oldunuz ya da hamılemısınjz acaba
Maalesef ben âdet oldum ve rahim filmi çekildim siz yarın Sabah test yapın doğru sonucu alırsınız umarım bebiş vardı ben 2 ignemdede 17. Gün âdet oldum iğnenin 14 gününden itibaren test yapabilirsiniz sonucu mutlaka yazın

Maalesef ben âdet oldum ve rahim filmi çekildim siz yarın Sabah test yapın doğru sonucu alırsınız umarım bebiş vardı ben 2 ignemdede 17. Gün âdet oldum iğnenin 14 gününden itibaren test yapabilirsiniz sonucu mutlaka yazın
Bugun test yaptırdım pozıtıf cok sukur hamıleyım Allah sizrede nasip etsin inşallah canım 💕😍

Bugun test yaptırdım pozıtıf cok sukur hamıleyım Allah sizrede nasip etsin inşallah canım 💕😍
Çok sevindim sizin adınıza Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin lütfen dualarınızda beni de eksik etmeyin olur mu 27 ay oldu evliliğimiz hayla bebişimiz yok

Çok sevindim sizin adınıza Rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin lütfen dualarınızda beni de eksik etmeyin olur mu 27 ay oldu evliliğimiz hayla bebişimiz yok
Allahım başta sen olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah bu yıl kucaklarımjz dolsun inşallah Allahım isteyen bütün anne adaylarına nasip etsin Allahım büyüktür sen canını sıkma o zamanını beklıyordur ben 1 sene bekledim

Allahım başta sen olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah bu yıl kucaklarımjz dolsun inşallah Allahım isteyen bütün anne adaylarına nasip etsin Allahım büyüktür sen canını sıkma o zamanını beklıyordur ben 1 sene bekledim
Takmamak elde değil ki 2 çatlma iğnesi de olumsuz oldu bu ay es geçiyorum zaten rahim filmi çekildim bidahaki ay için aşılama isteyeceğim tabi doktorum yaparsa insanlar sürekli soruyor artık kimseyle telefonda bile konuşmak istemiyorum

Takmamak elde değil ki 2 çatlma iğnesi de olumsuz oldu bu ay es geçiyorum zaten rahim filmi çekildim bidahaki ay için aşılama isteyeceğim tabi doktorum yaparsa insanlar sürekli soruyor artık kimseyle telefonda bile konuşmak istemiyorum
Sen nie canını sıkıyorsun o daha kötü etki eder Allah vermek isterse verir zamanı vardır sabır et aşılama yaptır istersen

Sen nie canını sıkıyorsun o daha kötü etki eder Allah vermek isterse verir zamanı vardır sabır et aşılama yaptır istersen
Bakalım hayırlısı eşimde diyor ben seninle üremek için evlenmedim diyi hayat bizim napalim diyo ama insan üzülmeden duramiyor benden sonra evlenen kaç arkadaşım var hepsi hamile

Kızlar doktor adetken gittiğiniz de hangi ilaçı verdi çatlatma iğne vurmadan önce

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım kısaca sürecini anlatır mısın ? Yumurta kaç kaç mm çatlatma iğnesi vurdular ? Ne sıklıkla ilişki önerdiler ? Ne zaman çatladığını nasıl anladın ? Rica etsem paylaşır mısın ben de umutla güzel haber bekliyorum lütfen hamiş duası kabul olur derler bana da diler misin 🙏🏻

Kızlar merhaba bir sorum olacak çatlatma iğnesinden sonda 15. Gün kan testi yaptırdım ne garip çıktı bugün 18. Gün fakat adet halen olmadım. Çatlatma iğnesi ile geç döllenme falan olma ihtimalimali var mı ya da böyle bir durum yaşayan daha önce ki 2 çatlatma iğnemde 14. Gün regl olmuştum

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım kısaca sürecini anlatır mısın ? Yumurta kaç kaç mm çatlatma iğnesi vurdular ? Ne sıklıkla ilişki önerdiler ? Ne zaman çatladığını nasıl anladın ? Rica etsem paylaşır mısın ben de umutla güzel haber bekliyorum lütfen hamiş duası kabul olur derler bana da diler misin 🙏🏻
İğne sabah 11 de vurundum ve erteaı gün gece 11 de ilişki oldu ve sonraki gün de ilişki oldu Bi gün durum tekrar ilişki oldu yani 18 inde iğne oldum 19 gecesi ilişki 20 ilişki 22 ilişki başka da ilişki yok iğneden 14 gün sonra adet olmaz isen hamilesindir başka Bi sorun yok ise en gec 18. Günde net sonuc alıyorsun cnm 22 mm de iğne yaptılar

Back