Merhaba arkadaşlar ben doktora gittim eşimde çok şükür sorun çıkmadı ama adetim sürekli 35 38 hep böyle geç ve düzensiz oluyor doktor yumurtaların çatlamıyor dedi çatlatma iğnesi yaparız dedi adetin ilk gününden sayıp 14 günü gel dedi alttan muayene yapıp ultrason takibe alıcaz dedi böyle birşey yaptıran oldu mu önümüzde ki hafta adet olmayı bekliyorum da nasıl bir işlem süreci oldu sizde yazar mısınız ilk kez bn gidecem de muayene normalde okudum hep adetliyken sanırım bi ilaç kullanıyorlarmış ama doktor söylemedi hiç öyle ve adetten 14 gün çağırdı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yumurta çatlama
- Konu Sahibi sltannn
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- çatlatma iğnesi olanlar yumurtalama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Ben iğne kullanıyorum fakat kimsede duyamadım böyle birşey doktor hep adetin 3. Günü çağırır ultrasondan muayene eder kimisine 3 gün kimisine adetin 5. Günü ilaç başlatır sonrasında adetin 13 ile 18 günleri olması lazım yumurta büyümüşe iğne vurur benim böyle olduMerhaba arkadaşlar ben doktora gittim eşimde çok şükür sorun çıkmadı ama adetim sürekli 35 38 hep böyle geç ve düzensiz oluyor doktor yumurtaların çatlamıyor dedi çatlatma iğnesi yaparız dedi adetin ilk gününden sayıp 14 günü gel dedi alttan muayene yapıp ultrason takibe alıcaz dedi böyle birşey yaptıran oldu mu önümüzde ki hafta adet olmayı bekliyorum da nasıl bir işlem süreci oldu sizde yazar mısınız ilk kez bn gidecem de muayene normalde okudum hep adetliyken sanırım bi ilaç kullanıyorlarmış ama doktor söylemedi hiç öyle ve adetten 14 gün çağırdı
Beni direk 14 günü gel yumurta takibi yapıcaz dedi sonra iğneyi vuracak ilk ay diye kendiliğinden yumurta büyüyor mu diye mi acaba hap vermeden çağırdıBen iğne kullanıyorum fakat kimsede duyamadım böyle birşey doktor hep adetin 3. Günü çağırır ultrasondan muayene eder kimisine 3 gün kimisine adetin 5. Günü ilaç başlatır sonrasında adetin 13 ile 18 günleri olması lazım yumurta büyümüşe iğne vurur benim böyle oldu
Siz kaç kere iğne oldunuz peki benm ilk olacak önünüzde ki hafta adetim olacak onu bekliyorum stresli bi süreç hemen iğne vursun gebelik olsun istiyorum Allah’ın izniyleBen iğne kullanıyorum fakat kimsede duyamadım böyle birşey doktor hep adetin 3. Günü çağırır ultrasondan muayene eder kimisine 3 gün kimisine adetin 5. Günü ilaç başlatır sonrasında adetin 13 ile 18 günleri olması lazım yumurta büyümüşe iğne vurur benim böyle oldu
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Benim 2. Cuma günü test yapıcam inş bu sefer tutmuştur 2 seneyi geçti evliliğim hayla tık yokSiz kaç kere iğne oldunuz peki benm ilk olacak önünüzde ki hafta adetim olacak onu bekliyorum stresli bi süreç hemen iğne vursun gebelik olsun istiyorum Allah’ın izniyle
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Oda olabilirSiz kaç kere iğne oldunuz peki benm ilk olacak önünüzde ki hafta adetim olacak onu bekliyorum stresli bi süreç hemen iğne vursun gebelik olsun istiyorum Allah’ın izniyle
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inş hepimizeBenim 2. Cuma günü test yapıcam inş bu sefer tutmuştur 2 seneyi geçti evliliğim hayla tık yok
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
İnşAllah tek duamız bu hayırlı sağlıklı evlatlarRabbim hayırlısıyla nasip eder inş hepimize
Beni adetin 3 günü çağırdığında kan testi aldı Ankara’ya gidecek dedi 15 gün bulur dedi yumurtalık testiymiş sonuçlar yumurtalarında sorun yok dedi yumurtan var dedi tek sorun çatlaması adetim 35 güm 38 40 günü bile buluyor bazenOda olabilir
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Hm pco varmı acaba bende var ama sanırım ileri seviye değil çünkü adetim hep düzenli bi şekilde 35 günde Bir oluyordum hiç şaşmazdıBeni adetin 3 günü çağırdığında kan testi aldı Ankara’ya gidecek dedi 15 gün bulur dedi yumurtalık testiymiş sonuçlar yumurtalarında sorun yok dedi yumurtan var dedi tek sorun çatlaması adetim 35 güm 38 40 günü bile buluyor bazen
Bilmiyorum ki canım doktor birşey demedi hiç bnde ilk kez olunca ne soracağım onu bile bilmiyorum ne derse yapıyorumHm pco varmı acaba bende var ama sanırım ileri seviye değil çünkü adetim hep düzenli bi şekilde 35 günde Bir oluyordum hiç şaşmazdı
- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Neyse hayırlısı de git bklm belki yumurtan kendisi büyüyordurBilmiyorum ki canım doktor birşey demedi hiç bnde ilk kez olunca ne soracağım onu bile bilmiyorum ne derse yapıyorum
- 14 Aralık 2020
- 108
- 152
- 18
- 31
bende 35 günde bir olurum adet. Doktor pco yok dedi ama yatkınlık var gibi dedi. 15.12.20 tarihinde çatlatma iğnesi vuruldum tek bir yumurta uygun büyüklükteydi. 21mm. İnşallah bu ay nasip olur bana da hayırlısıyla.. tek bir yumurtayla kaç ihtimal olumlu sonuc alınır o da bir muamma
Direk ilaç kullanmadan yumurta büyünce iğne mi yaptı Peki kaç yumurta olması gerekiyor normalde doktor dedi mi yoksa 1 tane yeterli mibende 35 günde bir olurum adet. Doktor pco yok dedi ama yatkınlık var gibi dedi. 15.12.20 tarihinde çatlatma iğnesi vuruldum tek bir yumurta uygun büyüklükteydi. 21mm. İnşallah bu ay nasip olur bana da hayırlısıyla.. tek bir yumurtayla kaç ihtimal olumlu sonuc alınır o da bir muamma
- 14 Aralık 2020
- 108
- 152
- 18
- 31
Direk ilaç kullanmadan yumurta büyünce iğne mi yaptı Peki kaç yumurta olması gerekiyor normalde doktor dedi mi yoksa 1 tane yeterli mi
- 14 Aralık 2020
- 108
- 152
- 18
- 31
Doktor bana adetin beşinci günü günde 2 sefer içmem üzere klomen başladı. Sonra ise yumurta takibi yaptı. 3 yumurta görünüyordu 15-16 mm civarındaydılar sonra ikisi durmuş diğeri ise 21 olmustu. İğne vurul dedi dün iğne vuruldum. Tek yumurta yeterli dedi doktor ama bilemiyorum tabiDirek ilaç kullanmadan yumurta büyünce iğne mi yaptı Peki kaç yumurta olması gerekiyor normalde doktor dedi mi yoksa 1 tane yeterli mi
- 11 Ocak 2020
- 727
- 748
- 53
Merhaba bende adetin 3.gününde gittim tahlil muayene vs yapıldı. İstersen klomene başlayalım dedi bende bir ay daha deneyim dedim o zaman 14.günü gel yumurtana bakalım dedi. Cuma günü gideceğim bende bu soruyu soruyordum kendime gittiğimde yumurta büyükse doktor iğne vuruyor mu acaba diye
İnş olmuştur canım tutmuştur rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip ederDoktor bana adetin beşinci günü günde 2 sefer içmem üzere klomen başladı. Sonra ise yumurta takibi yaptı. 3 yumurta görünüyordu 15-16 mm civarındaydılar sonra ikisi durmuş diğeri ise 21 olmustu. İğne vurul dedi dün iğne vuruldum. Tek yumurta yeterli dedi doktor ama bilemiyorum tabi
- 14 Aralık 2020
- 108
- 152
- 18
- 31
Amin İnşallah isteyen herkeseİnş olmuştur canım tutmuştur rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder