Gebeliğe Hazırlık Yumurta çatlama sıvısı gelmiyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
812
316
103
34
merhaba 2 bebek kaybettim yeniden istiyorum şuanda da ovulasyon günlerindeyim karın kasık ağrısı Rahim içi ıslaklık herşey var her ay ama yumurta akı akıntı gelmiyor (son hamile kaldığım kasım ayında vardı) progesteron testi de yumurtlama gösteriyor ama sadece ıslaklık var ve ben ocaktan beri korunmasız ilişkideyim ama gebelik yok benle benzer durum yaşayan var mı

Ben varim canim.benimde bu ay gelmedi uzayan akintim.normalde adetin 10-11.gunleri gelirdi bu aysadece kasik agrim var.progesteronun normal ciktiysa pek takilma bence akintiya benimde 10.5 cikmisti.kiminin olmayabiliomuş akinti falan

Her ay aynı olmuyor değişebilir bu yumurtlamama anlamına gelmiyor ama her akıntıda yumurtladın anlamına gelmiyor rahim çok farklı ya kafasına göre takılıyor şuda var o akıntının çok olması spermlerin rahme çabuk gitmesini sağlıyor az olduğunda daha zormuş hamile kalmak. Adet bitimi gebe kaldım diyenlerde var bilemiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…