Yumurta catladktan iki gun sonra ultrasonda gorulurmu

Hm belkide olabilir peki yumurta döllenmisse de gorememz d3gilmi cunku yumurtalama tariginde duzenli iliski yasadm

Hm belkide olabilir peki yumurta döllenmisse de gorememz d3gilmi cunku yumurtalama tariginde duzenli iliski yasadm
göremez tabiki döllenen yumurta cok cok küçük oluyor hamilelikte 6. haftadan önce kese bile gorulemiyor o kadar küçük oluyor.bak cok merak ediyorsan dedigimi yap. yumurtanın catladigini dusundugun gunun üstüne 7 gün say ve git progesteron baktır. o zaman emin olursun catladimi catlamadi mi. bi de fazla stres de iyi olmuyor soğukkanlı olmaya çalış

göremez tabiki döllenen yumurta cok cok küçük oluyor hamilelikte 6. haftadan önce kese bile gorulemiyor o kadar küçük oluyor.bak cok merak ediyorsan dedigimi yap. yumurtanın catladigini dusundugun gunun üstüne 7 gün say ve git progesteron baktır. o zaman emin olursun catladimi catlamadi mi. bi de fazla stres de iyi olmuyor soğukkanlı olmaya çalış
Evet doktorda dedi cok dusunursen hic olmaz dedi

Evet doktorda dedi cok dusunursen hic olmaz dedi
ben 3 senedir ugrasiyorum. ben de ilk zamanlar sen gibiydim her ay stres yapardim ama bu kadar zaman gecince soğukkanlı olmayı akışına bırakmayı öğrendim. keske o zamanlar da boşuna stres yapmasaymisim diyorum

yok cnm esimin değerleri cok iyi, cikolata kistlerime ragmen benim de yumurtlama hormonlar vs cok iyi ama gel gelelim saglikli gebelik yok... tekrar tedaviye başladık bakalim insallah mutlu son olur artik
İnşallah kız kardeşim de de aynı sorun var hoş o şu an atanmayla uğraşıyor 6 aydır korunmuyor ona da tavsiye ettim bu jeli,bu ay bende yaptım bakalım ne olacak!Yakı,zeytinyağı,,jel bunları denediniz mi hiç?

İnşallah kız kardeşim de de aynı sorun var hoş o şu an atanmayla uğraşıyor 6 aydır korunmuyor ona da tavsiye ettim bu jeli,bu ay bende yaptım bakalım ne olacak!Yakı,zeytinyağı,,jel bunları denediniz mi hiç?
ben aklina gelebilecek herseyi denedim cnm. bi tek preesedi arastirdigim halde almadim doktorum gerek yok dedi sperm hizinda sorun olanlarda etkiliymis sanirim ya da kuruluk yaşayan bayanlarda

ben aklina gelebilecek herseyi denedim cnm. bi tek preesedi arastirdigim halde almadim doktorum gerek yok dedi sperm hizinda sorun olanlarda etkiliymis sanirim ya da kuruluk yaşayan bayanlarda
Cnm eşimde morfoloji(kaliteli sperm sayısı az),sperm sayısı az ve bende de tek yumurtalık ve yaş sıkıntısı var,ve aynen dediğin gibi yapmadığım şey kalmamıştı 3,5 yıl.En son bu jeli deneyip tüp bebek merkezinden randevu almıştım ki o ay hamile kaldım yani jel vesile oldu sanırım....Şimdi 20 aylık sıpa,ve ikinci için yine sipariş verdim ve bu ay kullandım sonucunu bekliyorum,umarım Rabbim hayırlısıyla isteyen herkese sağlıklı ,mutlu huzurlu bebeler nasip eder İnşallah....Düşünürsen bir dene derim ben şok olmuştum çünkü varikosel den ameliyat olmuştu eşim ve hiç umudum yoktu....

Çatlayan yumurta görülmüyor ama karnınızda biriken sıvıdan çatladığı anlaşılıyor. Demek ki yumurta çatlayınca içinden bir sıvı boşalıyor. Doktor öyle anlamıştı benimkini.

Çatlama olduysa göremez doktor çünkü çatladıktan sonra yumurta tüplere gider ultrason aletiyle de sadece rahim görünür yumurtalık tüpleri görülmez. Erken çatlamış olabilir. Ama karına bir sıvı dolar öyle anlaşılıyor da ne kadar süre önce çatladığı önemli. Programlar var telefona kuruyorsunuz regl tarihini giriyorsunuz muhtemel yumurtalama zamanlarını gösteriyor size.

Back