Yumurta catladktan iki gun sonra ultrasonda gorulurmu

Aysel 3363

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
84
56
3
28
Arkadaslar ben yumurtalama gunlerimi bilmek icin adetime 14 gun kala doktora gittm doktor ultrasonla bakti ama yumurta yoktu adetin ilk gunu gel bakayim dedi acaba yumurta catlanismi yada catlamissa ultrasonda gorulurmu ve neden yumurta goremedi bana kısa bi bilgi verrmsnz

Bende adetin 6. Günü gittim 3 4 tane yumurta gördü dr.
13.gün gittiğimde ise 1 tane olgunlaşmış yumurta gördü. Ne anlama geliyor bende bilmiyorum. Doktora sorsaydın endişe edilecek birşeymi diye. Ama öyle olsa söylerdi canım

Bu ay yumurtlamamış olabilirsiniz.Erken çatlasa farkederdi galiba tam bilemiyorum ama...
Ama benim kacirdgm bi nokta var mesele benim gitmm gereken tarih 30 nisan ama pazardi 1 mayista resmi tatil gidemedim yani iki gun hatta 3 gun gecti ditm anca bide yumuryalama belirtileride yasadm ama ultrasonda niye goremedi onu anlamadm yada gorunurmuydu

Bende adetin 6. Günü gittim 3 4 tane yumurta gördü dr.
13.gün gittiğimde ise 1 tane olgunlaşmış yumurta gördü. Ne anlama geliyor bende bilmiyorum. Doktora sorsaydın endişe edilecek birşeymi diye. Ama öyle olsa söylerdi canım
Seninki guzel haber canm olgunlasmis demek catlama uzere demektr o gunlerde birer gece arayla iliskiye girersen yumurta catladigi an döllenir insallah

Ama benim kacirdgm bi nokta var mesele benim gitmm gereken tarih 30 nisan ama pazardi 1 mayista resmi tatil gidemedim yani iki gun hatta 3 gun gecti ditm anca bide yumuryalama belirtileride yasadm ama ultrasonda niye goremedi onu anlamadm yada gorunurmuydu
Yumurtlama belirtisi yaşadıysanız ki ovülasyonla da takip edebilirdiniz demek ki bu yüzden göremedi....Şöyle söyleyeyim adetten hemen sonra yumurtlama gerçekleştiğini de duydum hatta bizzat yaşadım ,sanırım bittiğinin 3 . gününde hamile kalmıştım....

Seninki guzel haber canm olgunlasmis demek catlama uzere demektr o gunlerde birer gece arayla iliskiye girersen yumurta catladigi an döllenir insallah
İnşallah canım
Sende endişe etme bana geçen ay dr yumurtalıklarımın yavaş çalıştığını menepoza gireceğimi söylemişti ama bu doktorum tam tersi söyledi. Allah hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Yaş kaç acaba ?
28 yaşındayım fsh 9.75 ti buna menepoz dedi kadın beynimden vurulmuş gibi oldum
Şimdiki doktorum 9.4 gördü ama takılacak bişey değil dedi içimi rahatlattı. Bilginiz varmı bu konularda. Sizce yumurtam Allahın izniyle tutunur mu. Yoksa risk varmı halen korkmuyor değilim

Şimdiki doktorum 9.4 gördü ama takılacak bişey değil dedi içimi rahatlattı. Bilginiz varmı bu konularda. Sizce yumurtam Allahın izniyle tutunur mu. Yoksa risk varmı halen korkmuyor değilim
Canm sen yine her ihtimale karsi dikkat et mesele keci boynuzu kaynat bi bardak esine icir sperm kalitesi cok yuksek oluyo ve yumurtayi dollemek icin uygungunde bi bardak benim icin desen bisey demek ihtimak bu zarari yok sonucta ama dedigim gibi esin ne kadar sahlikli olursa olsun bunlari yapma sansini %40 a kadar yukseltir canmyumurta catlamis ve spermler hizli bi sekilde dollemise ne ne korku kaldi oldu demektr s3nin yumurtan catlamak uzere sende sıkınti yok sira esinde allah tez zamanda hepimize versn

Ya kuzum bu yaşta kafayımı yemiş doktor menepoz diyor te Allahım ne uzmanlara düşüyoruz bazen,iyi ki doktoru değiştirmişsin.Yumurta döllenir canım sen günleri boş geçme değerlendir eşinle hem daha çok gençsin!

Canm sen yine her ihtimale karsi dikkat et mesele keci boynuzu kaynat bi bardak esine icir sperm kalitesi cok yuksek oluyo ve yumurtayi dollemek icin uygungunde bi bardak benim icin desen bisey demek ihtimak bu zarari yok sonucta ama dedigim gibi esin ne kadar sahlikli olursa olsun bunlari yapma sansini %40 a kadar yukseltir canmyumurta catlamis ve spermler hizli bi sekilde dollemise ne ne korku kaldi oldu demektr s3nin yumurtan catlamak uzere sende sıkınti yok sira esinde allah tez zamanda hepimize versn
Sen ablanı dinle:)adet bitimi ovülasyon testine başla çift çizgiyi koyu gördüğünde ,sık ilişki hem ne zaman yumurtladığınıda az çok kestirirsin....Bu arada sağlıklı bir kadın sene de 1 ya da 2 ay yumurtlamayabilir olursada korkma....

Arkadaslar ben yumurtalama gunlerimi bilmek icin adetime 14 gun kala doktora gittm doktor ultrasonla bakti ama yumurta yoktu adetin ilk gunu gel bakayim dedi acaba yumurta catlanismi yada catlamissa ultrasonda gorulurmu ve neden yumurta goremedi bana kısa bi bilgi verrmsnz
catladigini düşündüğünüz günün üstünden 7 gün gecince gidip progesteron tahlili yaptirin 5 üstü cikarsa yumurta catlamis doktor fark edememis demektir. 5 alti cikarsa bu ay yumurta buyumemis veya catlamamis demektir

Doktor hic bisey demedi sadece bakti ve adetin ilk gunu gel yumurtalama varmi bakim dedi bende korkuyorum avaba yumuryalama yokmu yada yumurta 4 gun once catlanissa gorebilirmiydi acaba

Doktor hic bisey demedi sadece bakti ve adetin ilk gunu gel yumurtalama varmi bakim dedi bende korkuyorum avaba yumuryalama yokmu yada yumurta 4 gun once catlanissa gorebilirmiydi acaba
muhtemelen sana bi dahaki ay yumurta takibi yapacak ondan çağırmış. bu ay artik gecti diğer ay en baştan baslayalim takibe diye düşünmüş olabilir

korkmana da gerek yok her ay illa yumurtlama olcak diye bi şart yok. insaniz biz fabrika degiliz ;) arada vücut kendini dinlenmeye alıyor. bazen stresten bile yumurta büyüyor ama catlayamiyor.

Back