Sorma ya öyle diyince nasıl yanii dedim içimden. adamada karşı gelmek istemedim ama çoksaçma geldi. dün akşam benım uzayannn akıntım oldu değerlendiremedim. zaten ovulasyonumda yumurtalama göstermedi. belki bugün gösterecek yarın çatlayacak. sadece gündüzleri 15:00 da yapıyorum. akşamda ovulasyon yapmalımıyım acaba?ve ben yumurtlama günümden itibaren 3 gün değerlendiriyorum.. zaten herkes öyle yapıyor.. doktorlarda böyle diyor.. senin doktor geceden kalmamıydı acebe
valla ben günde 1 kere yapıyorum cnm.. zaten insan hissediyor.. bende genellikte ertesi gün çatlıyor ama bu ay 2 gün yumurtlama günüm oldu 3.de çatladı...T çizgisini daha koyu gördüğünde ve 3 gün değerlendir cnmSorma ya öyle diyince nasıl yanii dedim içimden. adamada karşı gelmek istemedim ama çoksaçma geldi. dün akşam benım uzayannn akıntım oldu değerlendiremedim. zaten ovulasyonumda yumurtalama göstermedi. belki bugün gösterecek yarın çatlayacak. sadece gündüzleri 15:00 da yapıyorum. akşamda ovulasyon yapmalımıyım acaba?
Ben de aynı durumdayım. Yani biraz oluyor ama öyle çamaşırımı filan ıslatmıyor, belli belirsiz oluyor. Akıntı spermin canlı kalmasını sağlıyor, yüzmesini kolaylaştırıyor deniyor ama bu konuda endişelenmeli miyim bilmiyorum.Ben akıntımı hiç anlamıyorum yaa illa şart mı bu uzayan akıntı acaba
kaset tipi değilse anlıyorum cnmKizlar meraba ovulasyon testinden anlayan varmi aranizda bisi sormak istiyorum
sen yinede sor kuzum belki yardımcı olabilirim fotomu atacaksınKaset olanlardan di :)
koyu cnm ama farkındaysan yanlardan sili C gibi net değil.. bence yarın senin kesin yumurtlama günün olacak... ama bugünüde değerlendirAynen dun de atmıştım ama olmamış dediniz bugunu soracaktımEki Görüntüle 2303936 Eki Görüntüle 2303936
Tesekkur ederimkoyu cnm ama farkındaysan yanlardan sili C gibi net değil.. bence yarın senin kesin yumurtlama günün olacak... ama bugünüde değerlendir
Hiç akıntım olmazdı kupkuru olurdum normal zamanlarda. Yani akıntıdan doğru ovulasyonu anlayamıyordum fakat hamile kaldım. Demek istediğim akıntı şart değil kişiden kişiye değişebilir.Ben de aynı durumdayım. Yani biraz oluyor ama öyle çamaşırımı filan ıslatmıyor, belli belirsiz oluyor. Akıntı spermin canlı kalmasını sağlıyor, yüzmesini kolaylaştırıyor deniyor ama bu konuda endişelenmeli miyim bilmiyorum.
Eğer bu testin markası laboquick ise bu pozitif olabilir, hatta bence pozitif. Yarın da test yapın, daha silik görürseniz bu testin pozitif olduğu kesinleşir. Laboquick testlerde ben hiç tam pozitif göremiyordum, hep böyle veya daha da belirsiz çıkıyordu testlerim ama yumurtluyormuşum.Aynen dun de atmıştım ama olmamış dediniz bugunu soracaktımEki Görüntüle 2303936 Eki Görüntüle 2303936