Gebeliğe Hazırlık yumurta çatladımı? çatlayacakmı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer bu testin markası laboquick ise bu pozitif olabilir, hatta bence pozitif. Yarın da test yapın, daha silik görürseniz bu testin pozitif olduğu kesinleşir. Laboquick testlerde ben hiç tam pozitif göremiyordum, hep böyle veya daha da belirsiz çıkıyordu testlerim ama yumurtluyormuşum.
Benimde bu gune kadar yaptigim en koyu bu cikti bu ay ilk denenem ama 20tane filan yapmisimdir

Aynen bi bak anlarsin heralde silik cizgi cikinca ama hemen de çıkmayabilir galiba sen yinede yap

Arkadaşlar bu uzayan akıntı hafif yeşile dönük mü? Yani çok az? Benim ki hafif kırık yeşil gibi oluyor. Enfeksiyon mu diye cok düsünüyorum

uzayan akıntım var,kasıkta hareketlilik var. ama ovulasyon 2.çizgi hayalet gibi çıktı. anlamadım ben bu işi ya
Canim. Ya o zaman catlamis seninki ben cok okudum burda pozitifi gorup ertesi gunu yada iki gun sonra test yapip silik ciktiginda catlamis demek akintin normal sen iyi degerlendir bence bu gunu ve yarini

Canim. Ya o zaman catlamis seninki ben cok okudum burda pozitifi gorup ertesi gunu yada iki gun sonra test yapip silik ciktiginda catlamis demek akintin normal sen iyi degerlendir bence bu gunu ve yarini
ben çift çizgi görmedim ama akşammı çatladıda şimdi silik acaba. çok enterasan

ben çift çizgi görmedim ama akşammı çatladıda şimdi silik acaba. çok enterasan
Yumurta akı kıvamlı akıntı yumurtlama günü olacak diye şart yokmuş. Östrojenin artmasından dolayı akıntı oluyormuş o yüzden yumurtlamadan birkaç gün önce, veya yumurtlamadan sonra regle yakın öyle akıntı olabiliyormuş.

Benim doktorum da akintı olunca ilişki diyordu senin doktor sadece para almak için uğraşıyor bence..para gelsinde hamile kalip kalmamalari önemli değil kafasında sanırım..eğer yumurta takibi yaptırırsan şu günler ilişki diyor..

kuzum öyle 1-2 saate çatlamaz.. 16-24 saat içinde çatlıor
valla anlayamadım canım. bugun 15:00da ovulasyon yaptım. hala silik 2.çizgi. pik yok. ama şıkır şıkır akıntı vardı dün ve önceki gün. bende ne olur ne olmaz değerlendirdim.

X