• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta buyutme ignesi

umut234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2020
28
9
1
24
Kizlar yumurtam buyumuyor rezevim az ilac kullaniyorum ama bir asama kaydedemiyirum sorum şu lütfen bilgisi olan yazsin yumurta büyütme iğnesi hangi sartlarda hastaya verilir yada doktorumdan istesem bana verirmi cunku kac aydir ilac tedavisi goruyorum ve hic birsekilde sonuc alamadm prpde yaptirdim oda hüsran 😭

Amh kaç? Hangi ilaçlar kullanıldı?

Amh kaç? Hangi ilaçlar kullanıldı?
Şuan guncel kan testim yok erken menepoz sendromum var tiriseguens kullandim biosteren femara fenomom kullaniyorum koraspirn vesaire etki etmiyorku kac aydir ayni seyleri kullaniyorum bir kac gune regli olucam oyle gitcem

Şuan guncel kan testim yok erken menepoz sendromum var tiriseguens kullandim biosteren femara fenomom kullaniyorum koraspirn vesaire etki etmiyorku kac aydir ayni seyleri kullaniyorum bir kac gune regli olucam oyle gitcem
Saizen büyüme hormonu var bi de onla ilgili bilgi alın isterseniz doktorunuzdan.

Rezervleriniz için kaç yumurtadan bahsetti? Benim de yaşıma göre iyi değilmiş, klomenle hamile kalamayınca doktorumu değiştirdim, merional iğne tedavisine geçtik bu ay, iki tane 19 mm yumurtam oldu beklemedeyim şuan. Eğer doktorunuz tedaviyi değiştirmiyorsa, siz doktorunuzu değiştirin isterseniz, zaman hızla geçiyor çünkü.

Kizlar yumurtam buyumuyor rezevim az ilac kullaniyorum ama bir asama kaydedemiyirum sorum şu lütfen bilgisi olan yazsin yumurta büyütme iğnesi hangi sartlarda hastaya verilir yada doktorumdan istesem bana verirmi cunku kac aydir ilac tedavisi goruyorum ve hic birsekilde sonuc alamadm prpde yaptirdim oda hüsran 😭
Merhaba benimde malesef yumurta rezervim çok az benimde ilaç kullandıkça hiç yumurtam büyümemeye başladı doktorumu değiştirdim adet sonrası yumurtamın gelişimini kontrol etti baktıki yumurtam kendiliğinden büyüyor ondan sonra bana gonal f verdi çok şükür 1 tane yumurtam oluştu ve transferim oldu bekliyorum rabbim sizede tez zamanda nasip etsin

Back