- 30 Aralık 2019
- 134
- 76
- 98
- 29
- Konu Sahibi YusufunAnnesi23
Merhaba arkadaşlar burda yeniyim bu konuşu araştırdım geçmişte konuşulmuş 2019 yok.yumurta büyütmek için LETU adında hap kullanan var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beki sana bebek tutunsun diye başka ilaç verdi miBende kullandım 5 gün 2 gün sonra da çatlatma iğnesi vuruldum bakalım bekliyoruz hayırlısı olsun inşallah![]()
Bana birde bebek tutunsun diye duphoston verdi tutunması kolaylassin diye oda belkiiiiiiYok başka ilaç vermedi sadece letu ve çatlatma iğnesi
Eğer bebek olusacaksa tutunmasını kolaylastiriyormus olmiyacaksa adeti duzenliyormus benimde kafam karıştı hicbirsey anlamadım içimdeki ses iç diyor mantığım içme diyor iki arada kaldım hahaDuphaston adet düzenleyici olarak biliyordum ben demek ki bunda de kullanılıyomuş
5 gün sonra başla dedjDaha kullanmadın mı? Doktorun vermişse vardır bir bildiği ne zaman kullun dedi sana
Bekle yine erken yapmış olabilirsinAdetime 3 gün var idrar testi yaptım negatif![]()
Sabret rabbim ne eylerse güzel eyler verirsede sağlıklı sıhhatli versin bak ben 3 buçuk aylık düşürdüm birtane daha bir tedirginim Allah olumsuz şeyler yaratmasin inşallahHiçbir belirtil de yok