• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta boyutu catlama

benim de klomen kullandigim bi sefer adetim erken bitmisti. sonucta klomen ağır bi hormon ilaci yan etkiler yapmasi normal ona takilma :KK66:
Hm başkada yumurtam yoktu zaten bi tane ydi bununda doktorun ihmal karsigim yüzünden çürütmek istemiyorum hiç küçücük dedi bana hala aklımda yani çıkmıyor hic

seni takip eden klomen veren doktoruna gitseydin ya belki catlatma ignesi verirdi gerci kist oldugu icin vermeyedebilir.
Kıstım var cnm 4.5 cm hatta biraz daha büyümüş iki sonucu karşılaştığında farkettim bende büyüyen tek şey kist bi yumurta mı büyütemiyorun doktorum yok burdaydim tayin çıkmış maleseff

Yarın gideceğim zaten ama çok stresliyim ultrasyon kağıdına bakıp duruyorum
niye stres yapiyorsunki sakin ol... sen eşinle birlikte olduktan sonra yumurta catlarsa da bisey kaçırmış olmazsin zaten. acil doktoru ya durumunu pek anlamadi yad a ilgilenmek istemedi. bunun icin acile gitmem hata olmuş zaten, tedavini yapan doktor kimse kontroller icin ona git hep

Klomen bitince yani bugünmü gideceksin?gittin mi karışık geldi anlayamadım?Gittiysende gitmediysende bu ara sık ilişki olsun nolur nolmaz...
Yok yarın gideceğim inşallah tabi bittikden 2 gün sonra diyor yarın iki gün olur ınsalla olmuştur ya ignesiz çatlar çok stresli işler bunlar

Kıstım var cnm 4.5 cm hatta biraz daha büyümüş iki sonucu karşılaştığında farkettim bende büyüyen tek şey kist bi yumurta mı büyütemiyorun doktorum yok burdaydim tayin çıkmış maleseff
o kadar büyük kist varken nasil klomen verirler anlamadim valla önce doğum kontrol hapi ile kisti ertimeleri lazimdi... klomen tarzi hormon ilaclari kistleri daha da buyutebiliyor

niye stres yapiyorsunki sakin ol... sen eşinle birlikte olduktan sonra yumurta catlarsa da bisey kaçırmış olmazsin zaten. acil doktoru ya durumunu pek anlamadi yad a ilgilenmek istemedi. bunun icin acile gitmem hata olmuş zaten, tedavini yapan doktor kimse kontroller icin ona git hep
Yeniden başladım tedaviye zaten ama doktorum tayin çıktı gitti

Bana dedi klomen bitsin öyle gel dedi doktor yani bu acilde plokilinikde bakan bir kandin doğum doktorunu acile gittim

sana klomen veren ne zaman çağırdı

acile gidince o böyle büyük bir ağrı düşünmüştür öyle bir şey yok

yumurtan da anormal değil demek istemiş bence doktor

senin kendi doktorun yumurta kontrolüne çağırmadı mı

Yok yarın gideceğim inşallah tabi bittikden 2 gün sonra diyor yarın iki gün olur ınsalla olmuştur ya ignesiz çatlar çok stresli işler bunlar
benim hep ignesiz catlardi ama tabi herkesin farkli oluyor.

no stres no stressss cok dogal süreçler bunlar. sogukkanli olmaya çalış

Sen başka bir kadın doğumcuya git,durumu anlat çatlatma iğnesini yapmayabilirde,yumurta ziyan olmuş gibi düşünmeyi stres yapmayı bırak anlıyorum pcoda altın bulmuş gibi oluyor ama henüz geç kalmış sayılmazsın,yumurta çatlama olgunluğunda......

Sen başka bir kadın doğumcuya git,durumu anlat çatlatma iğnesini yapmayabilirde,yumurta ziyan olmuş gibi düşünmeyi stres yapmayı bırak anlıyorum pcoda altın bulmuş gibi oluyor ama henüz geç kalmış sayılmazsın,yumurta çatlama olgunluğunda......
İnanki çok güzel anlattın altın bulmuş gibi oluyor gercekden o kadar değerli geliyor

Back