• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurta alerjisi hakkında

Busra gr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
5
0
1
29
Kızım devamlı kusma şikayetiyle doktora gittik yumurta alerjisi olduğunu söyledi doktor işte diyete başladım bugün 4. Günüm kusmalarımız devam ediyor doktora tekrar danışıtık diyete devam dedi 15 gün içinde belli olur geçmezse memeyi kesecez dedi ama ben emzirmek istiyorum çocuğumu gerçekten tek çözümü anne sütünü kesmek mi çok moralim bozuldu tecrübe eden varsa nasıl Bi yol izleyebilirim ☹️

Yumurtadan once sute alerji gelistiriyor bebekler. Madem diyettesiniz sut urunlerini de kesmenizi tavsiye ederim. Benim bebegimde de vardi ayni sorunlar, 6 aylik olana kadar hayvan sutu ve yumurtaya alerjisi vardi. Ikisini de kesince bebegim 4. Gün duzeliyordu. Benim bebegimin alerjileri hep asi olduktan sonra gelisti. Asi yaptirdiktan sonraki donemde yeni alerjiler gelisebilir sizde de bebeginizi asi sonrasi iyi gozlemleyin.

Kızım devamlı kusma şikayetiyle doktora gittik yumurta alerjisi olduğunu söyledi doktor işte diyete başladım bugün 4. Günüm kusmalarımız devam ediyor doktora tekrar danışıtık diyete devam dedi 15 gün içinde belli olur geçmezse memeyi kesecez dedi ama ben emzirmek istiyorum çocuğumu gerçekten tek çözümü anne sütünü kesmek mi çok moralim bozuldu tecrübe eden varsa nasıl Bi yol izleyebilirim ☹️
Yumurta alerjisi bebeğimde de var. Şuan 22 aylık ve çok uzun süreler diyet yaptım. Yumurta diyeti sadece omlet yememek değil içinde yumurta olan hiçbir ürünü yememeniz gerekli. Paketli gıdaların dahi arkasını okurum yumurta var mı diye. Açık dondurmaların içinde bile yumurta var mesela. İçinde yumurta olan her şeyi kesmeniz gerekli.

Farklı bir doktordan daha fikir alın. Belki sadece yumurta alerjisi değildir başka alerjileri de vardır. Hepsini kesmeniz gerekiyor. Azıcıktan bir şey olmaz diye düşünmeyin.
Alerjik bir sürü bebek var, emzirmeyi kesmek en son nokta

Back