yoo hayır yok baby tv daha eğitici:sm_cool:a.s.a.s.merhaba benimkinde de baby tv takıntısı var 4 yaşına girecek hala baby:çok üzgünüm: yalnız merak ettim bu kanal digitürk ta varmı?fisfisfis
Ahh Kızlar eğitici kanal dedik izlettik teşvik ettik hatta size de önerdim ama
bende bıktım akşama kadar yumurcak tv seyretmekten ya!
Kanalı değiştiremiyorum.
Ne inatçı kız!
Neyse ama anaokuluna göndermedim ceremesini çekecez artık!
yoo hayır yok baby tv daha eğitici:sm_cool:
DİSNEY CANNEL Var ama ayrı üyelik istiyor gerçi o da hep çizgi film d smart ta luli tv var o yumurcağa nazaran daha eğiticisengözlerimebaksanabevet eğitici ama bende istiyorumki biraz çizgi film merakı falan olsun baby tv müdavimi olduk arada jetix açıyorum yok illa o açılacak elinden gelse onun için tv kapattırmıycak,kardeşi 1,5 yaşında onun için iyi oluyor tabi desanırım digitürkte yok bu yumurcak kanal fisfisfis neler var mesela eğitici olay oyun yokmu?:çok üzgünüm:
evet arkadaşlar benim kızımda yumurcak tv hastası ama bizim evde bir kumanda kavgasıdır aldı başını gidiyor :) Ayrıca sizinle paylaşmak istedigim bir şey var.Geçen hafta kızım ve ben AÇEV kursuna başladık.Çok egitici anneler ve çocuklar için. Bütün 0-6 yaş grubu çocugu olan annelere tavsiye ederim.
kızlar bende dıcıtürk var,bu verdiğin frekansı ayarlasam
gösterirmi aceba,çünkü dıcıtürkün çocuk kanalları
baby tv yetersiz gelmeye başladı oğluma.
Bildiğim kadarıyla "Tarçın ve Arkadaşları" nı çok uzman bir ekip hazırlıyor.
Ve Cd'lerini set olarakta satın alabiliyorsunuz.
Ama ne gereği var:Kanalımızda hergün yeni bölümleri çıkıyor zaten:)
Resim yapmayı öğreten çizgi filmi bile var. Lui diye. Bütün çocuklar buna hasta:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?