yumrtlama akintisi yasanlar

kzbnyns

Sabir....
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2018
799
828
53
slm kizlar bn yeni uye oldum 30 gunde bir adet olurum adetin 12.gunu yumurta aki gbi akintim oldu acaba yumurta catladiktan sonra mi akinti gelir yoksa catlamadan once mi

slm kizlar bn yeni uye oldum 30 gunde bir adet olurum adetin 12.gunu yumurta aki gbi akintim oldu acaba yumurta catladiktan sonra mi akinti gelir yoksa catlamadan once mi
kimse yokmu bana yardimci olurmusunuz lutfen kizlar cevaplarizi bkliyirm

bu ay incirhavuc kuru uyguluyorm acaba bu yuzden yumur
Catlayınca akıntı oluyo dıye bılıyorum ama bende buay uzayan degıl krem gbı yapıskan akıntı geldı belkı geçdı ben farkedemedım

cok sagol cvp verdigin icin bnm her ay sadece 1 defa yumurta aki seklinde oluyo simdi bu akinti yumurtanin catladigini mi gosteriyor

cok sagol cvp verdigin icin bnm her ay sadece 1 defa yumurta aki seklinde oluyo simdi bu akinti yumurtanin catladigini mi gosteriyor
Evet cnm o akıntı gelmeden once degrlendırırsen daha ıyı ama en kotu ıkı gunde bır olursa zaten sans yuksek

tesekkur ederim cnm ilgilendigin icin adet bitiminden sonra gun asiri deniyorz insallah en kiza zamnda hamile kalirim bnde

kizlar bisey sorucam benim her ay sadec 1 defa seffaf uzayan akintim olurdu bu ay adetin 12.gunu oldu dun 16.gunumdu aksam tekrar seffar akintim oldu neden boyle olmus olabilir bi fikri olan varmi lutfen yardim edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…