Yumoş Exstra

sevdalxix bulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
76
2
50
Yumoş yeni çıkardığı yumuşatıcının daha yoğun olduğunu iddia ediyor.Aldım ve beğenmedim.Çamaşırlarda bırakın haftalarca kalmayı, bir kaç gün bile kokmuyor.Sadece yumuşatıyor.Eskiler daha iyiydi.Yine bildiğimizden şaşmamalı.sengözlerimebaksanab

allah neye göre değişiyo acaba
ben şahsen çok memnunum ve çamaşırlarım uzun süre mis gibi kokuyo ama ilginç bişey keşfettim onuda belirteyim ben yeni taşındım bundan önceki evim doğalgazlıydı çok sıcak bi ev değildi ve çamaşırlarım çabuk kurumadığı için sanırım,kokmuyodu o zaman şimdi kaloriferli eve taşındım
çabucak kuruyo ve mis gibi kokuyo

Yumoş yeni çıkardığı yumuşatıcının daha yoğun olduğunu iddia ediyor.Aldım ve beğenmedim.Çamaşırlarda bırakın haftalarca kalmayı, bir kaç gün bile kokmuyor.Sadece yumuşatıyor.Eskiler daha iyiydi.Yine bildiğimizden şaşmamalı.sengözlerimebaksanab

aynen bende katılıyorum sana digerlerinden hiç bi farkı yok :kızgın:

Ben K.K. aldığım tavsiyeler doğrultusunda bingo soft aldım kokusu harika zaten bir çeşit Önceden raflarda gözüme bile çarpmazdı ama çok memnunun.Tavsiye edenlere burdan teşekkürler.

bende reklamları gordugumde kendi kendime kızıyodum nerde haftalarca kalıyo diye
bu baslıgı gormem iyi oldu
hiç kalıcı diil normal yumusatıcısı daha iyidi

Ben ilk olarak pembe şişeli olanı almıştım.
Hakikaten harikaydı çok kalıcı bir kokusu var doğru.
Son olarak mor olan galiba lavantalı hiç mi hiç beğenmedim canım.
Bırak sonrasını makinadan çıkarırken bile kokmuyo.
Diğer şişeleri denemedim yorum yapamıcam.

bende krem rengi olanı kullanıyorum vanilyalı olan bayılıyorum yaaa çokta uzun süre kalıcı oluyo neden böyle onu anlamış değilim biri memnun biri değil allah allah çok ilginç

Şu durumda her rengi farklı olabilir mi?Bendeki mavi renkli olanı: lotus çiçeği.Makinadan çıktığında bile kokmuyor.Perdeleri yıkayıp taktığında evi misler gibi kokutması gerekirken hiçbir şey yoktu.Eskisini 6lt lik olanlardan alınca epey gidiyordu.Sözde bunu az koyacaktım ve aynı süre yetecekti.Hiç te öyle olmadı çabucak bitti.Ben yine bildiğimi yaptım aldım koca bidonu haftalarca kullanırım.yerimseniben

canım ben yumoştan memnun kalmıştım birde bingonun aşkım benimini dene isersen ben ondan da çok memnunum belki bu hoşuna gider

ben de yumoş extra kullanıyorum, diğerlerine oranla daha iyi olduğunu düşünüyorum ama ablam da aynısını kullanıyo, hatta aynı renk (pembe) ve bize geldiğinde elbiselerini koyduğum yere resmen kokusu siniyoo.. anlamıyorum ki ne farkı var..

Bende yumoş ekstra pembe kulanıyorum,ilk aldığım şişede koku daha yoğun ve kalıcıydı,kokusu günlerce kalıyordu.O şişe bitti ikinci şişeyi aldım bu şişede kokusu daha az ve çabuk gidiyor,bilmiyorum neden?bana sanki yoğunluğunu azaltmışlar gibi geldiCADIARZU

Ben vernel kullanıyorum ama bişeyi farkettim.
Kışın kurutmalığa evin içine slıyordum, şimdi balkondaki tele asıyorum, dışarda olunca kokusu kalmıyor evin içinde kuruyunca çok yoğun kokuyor.Ama evdede zor kuruyor.
Ayrıca haflarca kokusunun kaldığıda palavra, burnunun içine sokarsan belki kokar o ayrı mesele.

Yumuşatsa gene iyi canım; bir süper marketin yaptığı 3 al 2 öde kampanyasından 3 şişe aldım daha birinci şişem bitmeden makineyi tıkadı, makine yumuşatıcı almaz oldu üstüne üstük birde kazaklarımı kazık gibi yaptı hem kokusuda hiç kalıcı değil yazık verdiğim paraya vernelden şaşmıyacağım bundan sonra tavsiye etmiyorum kesinlikle

balkonda serilen çamaşırlar kokusunu kaybediyor asarken mis gibi oluyor aldığınızda eser kalmıyor.en iyisi evdeki çamaşır tellerine sermek.

vernel gülün büyüsünü denedinmi
ben bayılıyorum vernelin gülün büyüsüne
denemediysen dene bence

Ben bu yoruma katılmıyorum, bende 1, 5 senedir yumoş extra kullanıyorum ve parfümü çok kalıcı, diğerleri yanına bile yaklaşamaz...

SANA BİŞİY SÖYLEYİM BENDE YUMOŞTAN HİÇ MEMNUN KALMADIM PARA TUZAGI EN GÜZEL KOKAN YUMUŞATICI VE KALICI VERNEL BEN KAÇ DENEDİM

aaa kesinlikle katılmıyorum ben çok memnunum kokusu hala üzerimde ve yıkayalı bir hafta oldu koku neye göre gidiyor acaba?Ben ilk çıktığnda indirimden almıştım 10 kutu kadar acaba sonradan mı bozdular yenileyince yine yazarım...

yumoş bile bayatlıyo neden 10 kutu aldınki*??*

X