Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Yükseleni Akrep burcu olanlar

çoğunlukla ama 25 yaşından sonra ağır basmaya başlıyormuş yükselen burcu

bi gün annemle onun bi arkadaşının evine gittik
başka misafirde vardı, daha önceden hiç görmediğimiz, meğerse astrologmuş
bana bi baktı, dediki senin ya burcun akrep ya yükselenin
nasıl anladın dedim
gözlerinden dedi, bakışlarından güya akreplerin bakışları çok etkileyiciymiş ve akrebin gözleri ne renk olursa olsun çok güzelmiş

ne bakış varmış bende ya :KK14:

Hadi ya benim de gözlerimi çok beğeniyorlar.Ama eskiden de beğenirlerdi:KK53: 20'ye girdiğimden beri çok değiştim ama bir çok yönden akrep özellikleri taşır oldum.:KK53: Gerçi ben terazi burcunu akrepten daha çok seviyorum ya.Duygusal olmak bana göre değil,akrebin o özelliği bulaşmadı daha üstüme bulaşmaz inşallah:KK53:

Allah yardımcımız olsun:KK9: Çevremizdeki insanlara da sabır diliyorum:KK9: Cidden ben bile bazen tahammül edemiyorum kendime:KK53:

Ay allahım her sölediğinle beni anlatıyorsun resmen ya... Eşimle zıt düştüğümüz tek konu bu maalesef... Ben bir plan yapıyorum(ben yapıyorum eşim değil) aradan 2 saat geçiyor geçmiyor değişiyor kararım...Arkadaşlarla plan yapınca kötü oluyor çok :KK50::KK50::KK50: Eşim artık sen düşün en son kararını söyle bana diyor :KK1::KK1::KK1:

Hadi ya benim de gözlerimi çok beğeniyorlar.Ama eskiden de beğenirlerdi:KK53: 20'ye girdiğimden beri çok değiştim ama bir çok yönden akrep özellikleri taşır oldum.:KK53: Gerçi ben terazi burcunu akrepten daha çok seviyorum ya.Duygusal olmak bana göre değil,akrebin o özelliği bulaşmadı daha üstüme bulaşmaz inşallah:KK53:

Senle çok benziyoruz gerçekten... Genelde bayanlar erkeklere söyler ama bizde eşim bana söyler çok odunsun romantizmden hiç anlamıyorsun diye :KK31::KK31::KK31:

Ay allahım her sölediğinle beni anlatıyorsun resmen ya... Eşimle zıt düştüğümüz tek konu bu maalesef... Ben bir plan yapıyorum(ben yapıyorum eşim değil) aradan 2 saat geçiyor geçmiyor değişiyor kararım...Arkadaşlarla plan yapınca kötü oluyor çok :KK50::KK50::KK50: Eşim artık sen düşün en son kararını söyle bana diyor :KK1::KK1::KK1:

:KK9::KK9::KK9: Aynen nefret ediyorum bu kararsızlığımdan.Evden çıkamıyorum bu yüzden 2 saatte kolye takıyorum vazgeçiyorum,toka takıyorum vazgeçiyorum sonra ikisini birden yeniden takıyorum olmaz böyle diyip sadece birini takıyorum:KK9: Her konuda bu şekilde kararsızım:KK53:

övme mi :)

bir tane olumlu birşey okumadım ben

neyini övücem anlamadım :KK9:

daha dur :KK1:

TERAZİ

Mıy mıy terazi, dır dır terazi.
Iııyyy .bu var ya bu.?
Bıdı bıdı konuşur.
Soğuk nevalenin tekidir..
Bunu en çok kendisi sever, sonra annesi, sonra varsa
teyzesi...
Sonra , Sonra . bunu kimse çok sevmez..

Canınız sıkıldığında en son arayacağınız kişi olmalıdır.
Çünkü sizin ufak bir moral bozukluğunuzu dahi depresyona kadar
götürür...

Kafasını her şeye takar.
Gel git akıllının tekidir.
Bir gün size çok yakın davranır,
ertesi gün bir bakarsınız suratınıza dahi bakmıyor.

Sırlara , gizemli şeylere çok meraklıdır.

Müthiş bir dedikodu deposudur.

Kim kiminle ne yapmış..?
bilmem kim nerde ne etmiş.?
miş de miş miş... !

hemen hemen çoğunu bir yerlerden duyar, görür, bilir.

Yapmacık beyinlinin tekidir.

Akıllı takılır, takıldığıyla kalır.
İnsanı boğan sıkan bir havası vardır.

Başta zor bir ihtimalle de olsa size çekici ve ilginç gelse
bile,
sonrasında mazoşist değilseniz şayet kaçacak delik ararsınız.

Yemeğe düşkündür. Özentinin tekidir.
Çevresi tarafından robot, soğuk ve dengesiz olarak taninır.
Tatminsizin tekidir.
Son olarak çok fazla kaile alınacak biri değildir.

daha dur :KK1:

TERAZİ

Mıy mıy terazi, dır dır terazi.
Iııyyy .bu var ya bu.?
Bıdı bıdı konuşur
.
Soğuk nevalenin tekidir..
Bunu en çok kendisi sever, sonra annesi, sonra varsa
teyzesi...
Sonra , Sonra . bunu kimse çok sevmez..

Canınız sıkıldığında en son arayacağınız kişi olmalıdır.
Çünkü sizin ufak bir moral bozukluğunuzu dahi depresyona kadar
götürür...

Kafasını her şeye takar.
Gel git akıllının tekidir.
Bir gün size çok yakın davranır,
ertesi gün bir bakarsınız suratınıza dahi bakmıyor.

Sırlara , gizemli şeylere çok meraklıdır.

Müthiş bir dedikodu deposudur.

Kim kiminle ne yapmış..?
bilmem kim nerde ne etmiş.?
miş de miş miş... !

hemen hemen çoğunu bir yerlerden duyar, görür, bilir.

Yapmacık beyinlinin tekidir.

Akıllı takılır, takıldığıyla kalır.
İnsanı boğan sıkan bir havası vardır.

Başta zor bir ihtimalle de olsa size çekici ve ilginç gelse
bile,
sonrasında mazoşist değilseniz şayet kaçacak delik ararsınız.

Yemeğe düşkündür. Özentinin tekidir.
Çevresi tarafından robot, soğuk ve dengesiz olarak taninır.
Tatminsizin tekidir.
Son olarak çok fazla kaile alınacak biri değildir.

Terazinin de bu özellikleri var bende :KK1::KK1::KK1:

pardon bunu yazacaktım aslında :KK9:

hep yalnız yazmışlar ya
dur bulayım

ahanda buldum

''Kova :Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allah korusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!'

alıntıdır, ben demedim onlar diyor

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9: Aynen nefret ediyorum bu kararsızlığımdan.Evden çıkamıyorum bu yüzden 2 saatte kolye takıyorum vazgeçiyorum,toka takıyorum vazgeçiyorum sonra ikisini birden yeniden takıyorum olmaz böyle diyip sadece birini takıyorum:KK9: Her konuda bu şekilde kararsızım:KK53:

:KK1::KK1::KK1: O zaman sende benim gibi takı kullanma... :KK34::KK34::KK34::KK34:

ben akrepliğimi çok severim... :KK16:

buda bennnnnn, BENNN :KK16:

Akrep :Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı (en iyi panzehiri, üzerine basmak suretiyle çıkaracağınız suyunu kaynatıp içmektir). İçten pazarlıklı, dalavereci, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır biridir! O o o, o var ya o! Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır (evde vahşi hayvan beslemek isteyen varsa buyursun). Duygusuzun tekidir (tektir yani bu konuda, aşmış duygu olayını). Yeterince kötü huyu yokmuş gibi bir de kıskançtır, ama ne kıskanmak! Aşkta yapmayacağı rezillik yoktur. Hava atmayı çok sever, oysa beş para etmez. En iyisi onu görmezden gelmektir. Çoğu akrebin eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği (ve cinayet zanlıların büyük bir yüzdesini astrologların oluşturduğu) söylenir.

alıntıdır, ben demedim onlar diyor

Son düzenleme:
buda bennnnnn, BENNN :KK16:

Akrep :Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı (en iyi panzehiri, üzerine basmak suretiyle çıkaracağınız suyunu kaynatıp içmektir). İçten pazarlıklı, dalavereci, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır biridir! O o o, o var ya o! Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır (evde vahşi hayvan beslemek isteyen varsa buyursun). Duygusuzun tekidir (tektir yani bu konuda, aşmış duygu olayını). Yeterince kötü huyu yokmuş gibi bir de kıskançtır, ama ne kıskanmak! Aşkta yapmayacağı rezillik yoktur. Hava atmayı çok sever, oysa beş para etmez. En iyisi onu görmezden gelmektir. Çoğu akrebin eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği (ve cinayet zanlıların büyük bir yüzdesini astrologların oluşturduğu) söylenir.

:KK1::KK1::KK1: Nerden buluyosun bu yorumları yahu sen çok acımasızca :KK76::KK76::KK76:

pardon bunu yazacaktım aslında :KK9:

hep yalnız yazmışlar ya
dur bulayım

ahanda buldum

''Kova :Güya çok atak biridir, ama yalancıdır da üstelik (yalan söylemek konusunda atak olabilir pekala). Bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler. Menfaatçilerin menfaatçisidir. (aynı odada iki dakika durmam onunla yani, şunu yazıyım çekip gitcem zaten.) Kendini beğenmiştir, her şeyden o anlar yani (çok biliyosa oturup yazsın aylık falları da göriyim!). İnsanların arkasından çok konuşur (çenesi çıktı bir kere, yazarak devam etti, inanamıyorum ya). Dedikoducudur, öz annesini bile çekiştirir. Çok pis nazarı değer sonra (vur tahtaya, allah korusun)! Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur, bozuk para gibi harcar adamı. Ne diye sinirleniyorsun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!''

hahha aa hiç alakası yok yaa

hangi saçma siteden buldun ki sen bu :kendinetozkondurmayansmile:

yükselenim koç muş yaz bakım ne diyor :KK37:

Koç: Baylar bayanlar alkışlarınızla, işte karşınızda Koç ekselansları!!! Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burçtur kendisi. Bay ukala ya da bayan buz diye geçer iteratürde. Kendini göstermek için yapmayacağı şey yoktur. Hep başrole çıkmak ister. Yatakta, aşkta, işte, güçte daha bencil bir burç dünyada bulamazsınız! Yok karşısındakini kırmışmış yok ezip geçmişmiş, hiiiç umursamaz. Kolay kolay da beğenmez. Burnu o kadar büyüktür ki, ölse af dilemez. (Bir deneyin öldürmeyi, kendiniz görün!) Ona kalsa dünyadaki herkes aptal, bir kendisi akıllıdır! İsteyene istemeyene öğüt verir, ukalalık taslar, ama iş kendisine gelince burnundan kıl aldırmaz (Bkz. Koç burnu kıl şeması). Düşman başına yani!

buda başka:

Sözünde duramayan, özgüveni olmayan, gıcık şahsiyet. Hayat boyu illa birileri onu iteleyecek. Var ya, bütün ev kuşları, ana kuzuları genelde bu burçtan çıkar. Bunun sevdası bile bir halta yaramaz. Genelde platonik takılır haspam. Yoktur ki cesaret denen şeyin zerresi bunda, gidip de söylesin. Hadi bir mucize oldu zar zor söyledi ve siz de bir halt edip buna uydunuz. Eğer uçarı, hayatla eğlenen, aşkta heyecan arayan bir kişi iseniz bittiniz kuzum siz. Duygusal takılır bu koçlar. Sıkıcı mı sıkıcıdır. Her an ahlanmaya meyillidir. Ona bir şeyi bin kere anlatın anlamaz. Bir de anladım havaları ve sonunda anlattığınız şeyin tam tersine yorumları yok mudur.Deli olursunuz. Soru sorup ne olduğunu anlamaya kapasitesi yetmez. Ama toplum tarafından sevilir. Niye, çünkü kendinden başka kimseye bir zararı yoktur. Öyle hileyi, yalanı becerecek zeka yoktur ki onda. Siz ona fıkra anlatın o gülsün, bir şey anlatın o dinlesin. Başka bir işe yaramaz. Kıskanç, gıcık ve sıkıcıdır.

:KK60: :KK60: :KK60:

:KK1::KK1::KK1: Nerden buluyosun bu yorumları yahu sen çok acımasızca :KK76::KK76::KK76:

Terazi: Çok pis sanatçı ruhludur, acayiptir yani. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar (fazla elleşmeyin). Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek mümkün değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. İnsan kılığında gezinen bir asalaktır denebilir. Ama bütün bunlar süsüne düşkün olmasını engellemez. Kendini yırtar (son yırttığında koptu diye sevinmiştik ama, yine de toparlandı köfte) yeter ki güzel görünsün. Zaten bunun dışında bir halt da beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir, ne zaman ne yapacağı belli olmaz (ailenizle tanıştırmayı unutun). Öylelerini bir yere kapatmalılar aslında, ayrıca Terazi burcunda bir ünlü bile yok, dikkat ettiniz mi!!!

buda terazinin devamı :KK60:

çok komik burçlarsınız kızlar :KK1:

Son düzenleme:
Kızlar benim hem burcum akrep :KK15:

Hem de yükselenim akrep. :KK76:

Ne kötüymüşüm ben yaaaa. :KK47: Siz beni vurun gitsin :KK52:

X