Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Yükseleni Akrep burcu olanlar

Burcum Terazi,yükselenim Akrep.Çok fena dengesizim bu yüzden.2 zıt burca sahibim.Bir yanda terazinin arkadaş canlılığı,sevecenliği diğer tarafta akrebin kini,içe kapanıklığı.Ama burç yorumcularının dediği doğruysa 20 yaşına geldiğim günden beri akrep burcunu daha çok taşır oldum.Çok fazla kin tutuyorum,intikam almak istiyorum.Eskisinden daha kıskancım ilişkilerimde:KK53:

Burcum Terazi,yükselenim Akrep.Çok fena dengesizim bu yüzden.2 zıt burca sahibim.Bir yanda terazinin arkadaş canlılığı,sevecenliği diğer tarafta akrebin kini,içe kapanıklığı.Ama burç yorumcularının dediği doğruysa 20 yaşına geldiğim günden beri akrep burcunu daha çok taşır oldum.Çok fazla kin tutuyorum,intikam almak istiyorum.Eskisinden daha kıskancım ilişkilerimde:KK53:

Ay işte benden bir tane daha :KK1::KK1::KK1: Bende terazi burcuyum ve yükselenim akrep

çoğunlukla ama 25 yaşından sonra ağır basmaya başlıyormuş yükselen burcu

bi gün annemle onun bi arkadaşının evine gittik
başka misafirde vardı, daha önceden hiç görmediğimiz, meğerse astrologmuş
bana bi baktı, dediki senin ya burcun akrep ya yükselenin
nasıl anladın dedim
gözlerinden dedi, bakışlarından güya akreplerin bakışları çok etkileyiciymiş ve akrebin gözleri ne renk olursa olsun çok güzelmiş

ne bakış varmış bende ya :KK14:

çoğunlukla ama 25 yaşından sonra ağır basmaya başlıyormuş yükselen burcu

bi gün annemle onun bi arkadaşının evine gittik
başka misafirde vardı, daha önceden hiç görmediğimiz, meğerse astrologmuş
bana bi baktı, dediki senin ya burcun akrep ya yükselenin
nasıl anladın dedim
gözlerinden dedi, bakışlarından güya akreplerin bakışları çok etkileyiciymiş ve akrebin gözleri ne renk olursa olsun çok güzelmiş

ne bakış varmış bende ya :KK14:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: Ben 20 lerden sonra akrep olmaya başladım diyebilirim...

Son düzenleme:
X