Merhablar bebeğim 14 aylık ve 6 aylıktan beri süt alerjimiz olduğunu öğrenerek Neocate mama ya başladık. Inek ve keçi sütüne alerjisi var. Soya sütünü denedim ve alerjisi olmadığını anladım ve 6-7 aylıktan veri soya sütü ve yurtdışından getirttiğim soya yoğurdunu veriyorum. İlk sefer 39 değerinde yüksek pazitif çıkmıştı daha sonra 3 sonra yapılan deger 11 e düştü ve biz sevindik düşüyor diye fakat 4 ay sonda yapılan testte 52 çıktı ve biz güvenemeyip 1 hafta sonra tekrar yaptırdık ve 62 ye çıktığını gördük. Nasıl olduğunu anlıyamadım hiç bir şekilde sütlü bir urun vermiyorum. ve alerji tepkiside yoktu. Sadece geçen son 2 testi yaparken hafta yüzünde kabartılar oldu... Ekmek veriyoruz acaba sütmü koyuyorlar içine diye düşünüyorum. Yada soya damı dokunmaya başladı...
Çok zor bir durum nasıl geçireceğiz bı alerjiyi bilemiyorum. Sizin bebeğinizde de süt alerjisi varsa veya geçmişte olduysa değerlerini bu derece yüksekmiydi? Nasıl oldu ve nezaman alerjiniz geçti? 62 leri görmüşmüydınız bebeğinize
Şimdiden teşekkürler.... Alerjileri olan bebişlere çok geçmiş olsun...
Çok zor bir durum nasıl geçireceğiz bı alerjiyi bilemiyorum. Sizin bebeğinizde de süt alerjisi varsa veya geçmişte olduysa değerlerini bu derece yüksekmiydi? Nasıl oldu ve nezaman alerjiniz geçti? 62 leri görmüşmüydınız bebeğinize
Şimdiden teşekkürler.... Alerjileri olan bebişlere çok geçmiş olsun...