Yüksekten düşme ile kızlık zarı bozulur mu

hanfnr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2017
13
1
1
31
Arkadaşlar dün hamilelikle alakalı konu açmıştım çok şükür hamile değilmişim adet oldum üstüne görüyormdur diye korktum test yaptım negatif Neyse mutluluğumu paylaşayım dedim. Konu şu ki, ben 6 aylık evliyim ve ilk günden beri hiç kan gelmiyor her ilişki de de ilk girerken bir acı hissediyorum. Ergenliğimde yüksekten düşmüştüm ve sadece 2 bacağım kırılmıştı. Yüksekten düşme ile kızlık bozulur mu? Ben hamile kalmıştım 2. Ay ama bebek düştü rahmin içini temizledi doktor o esnada kızlığımı da sordum doktor tamam bakarım dedi özelde oldum ilgili bir doktordu ama ben çok pimpirik biriyimdir insanların söylediği cümleyi ne şekilde söylediğine çok takarım . İşlemden sonra doktora sordum laf arasında esnek kızlık zarın dedi ama yüksekten düşme ile bozulmuş olamaz dimi?

Esnekse dogumda patlatılıyo bu kadar takma bence kocan sorun etmiyosa senınde sorun etmene gerek yok benim cevremdede var esnek kızlık zarı olan arkadaslarım doktorlar dogumda patlatırız demişler

Esnekse bozulmamıştır tabiki öyle yüksek düşmeyle falanda olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…